worx
worx

Worx

Worx gør hverdagen lettere for husejere og gør-det-selv-ejere med en platform med batteri energi. Når du har brug for at få arbejdet gjort, er det bare Worx.

Se alle produkter

DU HAR EN VEN I MIG

Worx Landroid kan se ud som en intelligent fuldautomatisk plæneklipper, men udseende kan bedrage. Det er delvist en robot, delvist en ven. Worx Landroid er der altid for dig og gør alt arbejdet, Så du kan slappe af. Det er det man har venner til.

Lær din Landroid at kende.

MØD DIN NYE GARDNER

Worx Landroid kender din græsplæne som sin egen have. Den er sikker, omhyggelig og intelligent. Tænk på det som din egen gartner på smarte hjul. Worx Landroid tilpasser sig plænestørrelser, former, forhindringer, vejr, vækstrate og meget mere. 

Udforsk Landroid-funktionerne

DIN PLÆNE, DEN SIDSTE PIONER

Worx Landroid er på mission for at udforske nye græsplæner. Dette stykke sci-fi-teknik finjusterer kontinuerligt sine klippecyklusser og får arbejdet udført hver eneste gang. Den går modigt frem, hvor ingen plæneklipper har været før. Bogstaveligt talt.  Nye opdagelser ligger foran.

Oplev den unikke Landroid

TAG DEN ORANGE PILLE

Livet handler om valg. Sove og få mareridt om aldrig at få mere af den dyrebare fritid eller vågne op og få mere ud af livet. Bliv i eventyrland med Worx og gå ind i en helt ny verden. Worx er den, du har ledt efter. Befri dit sind.

Gå ind i Worx-verdenen.