Havetraktorer og tilbehør

Er din have stor og tager det lang tid at klippe den med en almindelig plæneklipper, så er alternativet en smart havetraktor. Du finder et stort udvalg af havetraktorer og tilbehør i forskellige prisklasser på Bilka.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om havetraktorer

En havetraktor gør græsslåning nemt

Havetraktoren er den største maskine inden for græsslåning. Den har en klippebredde, der er væsentligt større end andre typer af plæneklippere, hvilket naturligvis betyder, at du hurtigere bliver færdig med arbejdet.

En havetraktor er perfekt til dig, der har en stor have, hvor det kan virke uoverskueligt at slå græsset med en almindelig plæneklipper. Med en havetraktor kan du bare sætte dig op på maskinen, køre rundt i haven og nyde udsigten.

 

Hvorfor vælge en havetraktor?

Havetraktorens store klippebredde er selvfølgelig en væsentlig grund til at vælge en havetraktor, hvis du har en stor have. Dog er der flere fordele ved at vælge en havetraktor til den store have.

Med en havetraktor bliver det væsentlig mere komfortabelt for dig at slå græsplænen, da du bare skal styre plænetraktoren, mens den slår græsset for dig. På den måde undgår du at få trætte ben, da maskinen kører automatisk.

En havetraktor er også et godt valg, hvis du har et stort areal med kuperet terræn, hvor det vil kræve hårdt arbejde med en almindelig plæneklipper. Motoren på en havetraktor er ofte mere kraftig og vil derfor gøre det lettere at få klippet græsset i et kuperet terræn.

Faktisk kan en havetraktor også bruges til andre formål end at slå græsset. Med forskelligt tilbehør kan du udvide anvendelsesmulighederne, så din havetraktor faktisk bliver en multifunktionel havemaskine. På den måde kan du undgå at skulle købe flere forskellige havemaskiner.

 

En plænetraktor med flere funktioner

En havetraktor er en stærk hjælper til din have. Med det rette tilbehør får du en havemaskine med mange muligheder, som rækker ud over at klare græsset på de store arealer.

Med en påhængsvogn kan du fx nemt samle haveaffaldet eller flytte dit brænde derhen, hvor du skal bruge det. På den måde undgår du at bære på tunge ting og få trætte arme.

Med en plænelufter kan du sikre en sund og flot plæne hele sæsonen. Du kan også påsætte en gødningsspreder, som gør det til en leg at gøde dine udendørsarealer.

Tilbehør til en havetraktor kan også være et beskyttende cover, så havetraktoren holdes fri for snavs og dårligt vejr. Se vores udvalg af tilbehør til din havetraktor her på Bilka.dk og shop din favorit i dag.