Robotplæneklippere til enhver have

Er du træt af at slå græs, så lad en robotplæneklipper gøre arbejdet. Med en robotplæneklipper er din græsplæne altid nyklippet. Find robotplæneklippere fra flere kendte brands som STIGA, Worx, Robomow og AL-KO.

Grouw robotplæneklippere

Grouw robotplæneklipper

Holdbare robotter, som kan klare den opgave, som du stiller dem. De navigerer nemt og enkelt rundt i din have. Grouw robotterne er nemme og enkle at betjene og kan styres både manuelt eller med dertilhørende App. Kan klare op til 35% (20 grader) hældning.  Hvilken model man skal vælge afhænger af plænens størrelse og om man ønsker mulighed for betjening via App. Fås i modeller velegnet til 400M2 plæne op til 1200M2.

Worx robotplæneklipper

En af de mest testvindende og populære mærker på markedet indenfor robotplæneklippere. Worx Landroid robotplæneklipper er kendetegnet ved brug af den nyeste teknologi og konstant innovation. Samtidigt er Worx Landroid blandt de billigste robotplæneklippere på markedet iforhold til pris, kvalitet og specifikationer. Kan klare op til 35% (20 grader)  hældning. Hvilken model man skal vælge afhænger af plænens størrelse og alle modellerne styres via en App. Fås i modeller velegnet til 300M2 plæne op til 2000M2.

Worx robotplæneklippere
STIGA robotplæneklippere

Stiga robotplæneklipper

Stiga er et af de mest kendte mærker indenfor havemaskiner, og har produceret/leveret  kvalitets havemaskiner i over 80 år til både privat haver og den professionelle grønne sektor. Stiga Autoclip er en serie af kvalitets robotplæneklippere udviklet til det nordiske marked. Kan klare op til 45% hældning. Hvilken model man skal vælge afhænger af plænens størrelse og om man ønsker mulighed for betjening via App. Fås i modeller velegnet til 300M2 plæne op til 750M2.

Oplev hvordan en robotplæneklipper navigerer på plænen

Er en robotplæneklipper noget for dig?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper til din have. Teknologien i de små robotter er efterhånden så god, at du opnår et rigtig godt resultat, hvis du sætter en robotplæneklipper på arbejde hjemme i din have.

 

Robotplæneklippere klarer arbejdet helt selv

Den primære grund til at vælge en robotplæneklipper vil for mange være, at man slipper for at bruge tid og kræfter på at slå græsset. Når først du har lagt afgrænsningskablet ned og har indstillet robotplæneklipperen efter dine ønsker, så skal du ikke selv gøre mere. Robotten finder selv ud af at slå græsset i de perioder, du ønsker. Den sørger selv for at blive genopladet, når batteriet er ved at være fladt. Og når det regner, finder robotten også selv ud af at trille i læ.

 

Du kan med andre ord læne dig tilbage og lade dine nye "havemand " klare arbejdet for dig.

Valget af hvilken model, som man skal vælge afhænger blandt andet af, hvor stor ens græsplæne er og om den skal klippe i flere zoner m.m. Du kan også på udvalgte modeller tilkøbe tilbehør eller en komplet montering af robotplæneklipperen.

 

Robotplæneklipperen giver en flot og sund plæne

Udover at være oplagt for dig, der gerne vil spare tid og kræfter, så bidrager robotplæneklipperen også til at sikre en flot og sund plæne. Takket være de skarpe knive skæres græsset helt rent, hvilket sikrer et flot snit på hvert enkelt græsstrå. Fordi robotplæneklipperen kører oftere, end du måske selv ville gøre med en manuel plæneklipper, skæres græsset af i så små stykker, at de falder ned mellem stråene i plænen, hvor de formulder. Dette er med til at gøde græsplænen helt naturligt. Derudover slider en robotplæneklipper mindre på græsplænen end du og din manuelle græsslåmaskine gør. Robottens navigationssystem sikrer, at robotten ikke altid vælger de samme ruter henover græsset. Dermed belastes plænen ikke i det samme spor hver gang græsset klippes.

 

Få tid til alt det der er meget sjovere med en robotplæneklipper

Der er, som du kan læse, rigtig mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af robotplæneklippere til forskellige plænestørrelser og fra forskellige fabrikanter. Læs mere om hver enkel model, inden du træffer din beslutning, og læs evt. vores guide til, hvordan du vælger den rigtige model.

God fornøjelse.