Robotplæneklippere

Er du træt af at slå græs, så lad en robotplæneklipper gøre arbejdet. Med en robotplæneklipper er din græsplæne altid nyklippet. Find robotplæneklippere fra flere kendte brands som Worx, Grouw og AL-KO.

Tilbehør til robotplæneklippere

Sørg for at din robotplæneklipper altid er i i tip top form. Her på siden finder du vores udvalg af tilbehør til din robotplæneklipper, så din græsplæne altid står knivskarpt. Hvad end du er på udkig efter en garage til din plæneklipper, mangler afgrænsningskabel eller noget helt tredje, finder du det her.

Garage til robotplæneklippere

En robotplæneklippers væsentlige komponenter er batteriet og elektronikken. Når den står ude i al slags vejr, sol, regn og vind, vil disse komponenter blive påvirket af fugt og temperatursvingninger. Når en robot har en garage, vil den i den tid, den står stille, være bedre skærmet mod vejret.

Grouw robotplæneklippere

Grouw robotplæneklipper

Holdbare robotter, som kan klare den opgave, som du stiller dem. De navigerer nemt og enkelt rundt i din have. Grouw robotterne er nemme og enkle at betjene og kan styres både manuelt eller med dertilhørende App. Kan klare op til 35% (20 grader) hældning.  Hvilken model man skal vælge afhænger af plænens størrelse og om man ønsker mulighed for betjening via App. Fås i modeller velegnet til 400M2 plæne op til 1200M2.

Worx robotplæneklipper

En af de mest testvindende og populære mærker på markedet indenfor robotplæneklippere. Worx Landroid robotplæneklipper er kendetegnet ved brug af den nyeste teknologi og konstant innovation. Samtidigt er Worx Landroid blandt de billigste robotplæneklippere på markedet iforhold til pris, kvalitet og specifikationer. Kan klare op til 35% (20 grader)  hældning. Hvilken model man skal vælge afhænger af plænens størrelse og alle modellerne styres via en App. Fås i modeller velegnet til 300M2 plæne op til 2000M2.

Worx robotplæneklippere

Oplev hvordan en robotplæneklipper navigerer på plænen

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om robotplæneklippere

 

Er en robotplæneklipper noget for dig?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper til din have. Teknologien i de små robotter er efterhånden så god, at du opnår et rigtig godt resultat, hvis du sætter en robotplæneklipper på arbejde hjemme i din have.

 

Robotplæneklippere klarer arbejdet helt selv

Den primære grund til at vælge en robotplæneklipper vil for mange være, at de slipper for at bruge tid og kræfter på at slå græsset. Når først du har lagt afgrænsningskablet ned og har indstillet robotplæneklipperen efter dine ønsker, så skal du ikke selv gøre mere.

Robotten finder selv ud af at slå græsset i de perioder, du ønsker. Den sørger selv for at blive genopladet, når batteriet er ved at være fladt. Og når det regner, finder robotten også selv ud af at trille i læ.

Du kan med andre ord læne dig tilbage og lade dine nye "havemand " klare arbejdet for dig.

 

 

Hvilken robotplæneklipper?

Valget af hvilken model, du skal vælge afhænger blandt andet af, hvor stor din græsplæne er og om robotplæneklipperen skal klippe i flere zoner m.m. På udvalgte modeller kan du tilkøbe tilbehør eller en komplet montering af robotplæneklipperen.

Det er en god idé at læse om de forskellige producenter, så du kan danne dig et overblik over, hvad de forskellige robotplæneklippere kan tilbyde. På den måde kan du nemmere stille robotplæneklipperne op mod hinanden.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilken robotplæneklipper man skal vælge. Derfor har vi prøvet at gøre valget lidt nemmere for dig. I denne guide giver dig gode overvejelser, du kan gøre dig, før du vælger robotplæneklipper, så du er sikker på at vælge den rigtige for dig.

En robotplæneklipper giver en flot og sund plæne

Udover at være oplagt for dig, der gerne vil spare tid og kræfter, så bidrager robotplæneklipperen også til at sikre en flot og sund plæne. Takket være de skarpe knive skæres græsset helt rent, hvilket sikrer et flot snit på hvert enkelt græsstrå.

Fordi robotplæneklipperen kører oftere, end du måske selv ville gøre med en manuel plæneklipper, skæres græsset af i så små stykker, at de falder ned mellem stråene i plænen, hvor de formulder. Dette er med til at gøde græsplænen helt naturligt.

Derudover slider en robotplæneklipper mindre på græsplænen end du og din manuelle græsslåmaskine gør. Ved hjælp af afgrænsningskabel sikrer robottens navigationssystem, at robotten ikke altid vælger de samme ruter henover græsset.

Dermed belastes plænen ikke i det samme spor hver gang græsset klippes. Når robotplæneklipperen er færdig med sit arbejde, kører den fint tilbage til sin garage, hvor den lader op igen.

 

Få tid til alt det, der er meget sjovere med en robotplæneklipper

Der er, som du kan læse, rigtig mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af robotplæneklippere til forskellige plænestørrelser og fra forskellige fabrikanter.

Læs mere om hver enkel model, inden du træffer din beslutning, og læs evt. vores guide til, hvordan du vælger den rigtige model. God fornøjelse.