Dykpumper

Med skiftende vejr, stormvejr og skybrud kan det være umuligt at holde vand og snavs ude af din kælder og garage. Derfor er en dykpumpe et must, hvis du oplever oversvømmelse. Tjek vores udvalg ud af billige dykpumper til urent vand her.

Dykpumpe - effektivt værktøj til at fjerne vand

Hvis du oplever skybrud og oversvømmelse, så er en effektiv pumpe det ideelle værktøj til at fjerne vand og snavs effektivt. På den måde kan du altid sikre dig mod eventuelle oversvømmelser. Udover at kunne blive brugt til at fjerne vand fra oversvømmede kældre, kan dykpumpen også bruges til at tømme havebassiner og børnenes badebassiner. Den sikrer, at du nemt og effektivt kan dræne bassinet, når sæsonen er forbi.

Du kan også bruges vores dykpumper på Bilka.dk til at fjerne overfladevand på udendørsarealer. På den måde fjerner den nemt beskidt vand, så du kan holde dine fliser rene. Har du også en mindre båd eller lignende, kan du også få glæde af din dykpumpe der. Ved at klikke på de enkelte modeller her på siden kan du læse mere omkring deres specifikationer.
 

Hvilken dykpumpe skal du vælge?

Når du skal finde en dykpumpe, der opfylder dine behov, kan du overveje følgende parametre. Det er nemlig vigtigt, at den har tilstrækkelig kapacitet i forhold til dine krav:

  • Hvor mange liter vand skal dykpumpen have kapacitet til?

  • Hvilken længde og diameteren har slangen?

  • Hvor lavt kan dykpumpen suge vandet?

Det vigtigste er, at din dykpumpe har nok kapacitet i forhold til hvor mange liter vand den kan suge per time. Samtidig er det også vigtigt, at den har mulighed for at suge større partikler og snavs op. Sidst er det også vigtigt, at du ved, hvor lavt dykpumpen kan suge vandet op i forhold til at få alt vandet væk.
 

Find billig dykpumpe på Bilka.dk i dag

I forhold til vedligeholdelse er det vigtigt, at den ikke suger tør. Husk at skylle den igennem med rent vand efter brug og sørg for, at den ikke suger mere end den anbefalede kapacitet. Det sikrer dig optimal udbytte af din dykpumpe fra Bilka.dk.