Plæneklippere

Der findes mange forskellige typer af plæneklippere. Hvilken plæneklipper, eller græsslåmaskine, du skal vælge, afhænger blandt andet af din plænes størrelse. her på sidne kan du se hele vores udvalg.

Batterifamilier

HOLD DIN PLÆNE FLOT OG SUND

En plæne skal slås med jævne mellemrum for at sikre en flot og sund plæne. Når man skal vælge en ny plæneklipper, så skal man gøre sig nogle overvejelser inden købet fx Skal det være en benzindrevenelektriskbatteridreven eller måske en robotplæneklipper. Samtidigt skal man overveje om man ønsker en selvkørende modeller eller en håndskubber, alt dette afhænger dog også af plænens størrelse. Da det kan tage lang tid at slå en plæne på 800 m2 med en klassisk cylinderklipper i forhold til en stor selvkørende benzinplæneklipper. 

Du finder et stort udvalg lige fra cylinderklippere til benzinplæneklipper med elstart.

 

KOM GODT I GANG MED DIN GRÆSSLÅMASKINE

På Bilka.dk kan du købe en billig plæneklipper. Find en der passer til dit behov. Når du har modtaget din nye græsslåmaskine, skal den samles. Et godt tip er at lægge alle delene ud, så opnår du et fint overblik og kan komme godt i gang.

 

BENZINDREVET PLÆNEKLIPPER - HUSK OLIEN!

Har du købt en benzindrevet plæneklipper, er det meget vigtigt, at du påfylder olie, inden du går i gang med at klippe din græsplæne. Bilka anbefaler, at du herefter skifter olien efter 5 timers brug. Efterfølgende bør olien skiftes en gang om året.

 

PLÆNEKLIPPERTILBEHØR

Er knivene blevet sløve, behøver du ikke nødvendigvis at købe en hel ny maskine – du kan sikkert nøjes med at købe nye, skarpe knive. På de enkelte produkter kan du se, hvilke plæneklippermodeller knivene passer til. Plæneklippertilbehør er ikke kun knive – det kan også være plæneklipperolie, startsæt til olieskift eller et regncover, hvis du har en robotplæneklipper.

Du kan finde alt tilbehør til din plæneklipper hos Bilka.dk.