Plæneklippere

Der findes mange forskellige typer af plæneklippere. Hvilken plæneklipper eller græsslåmaskine, du skal vælge, afhænger blandt andet af din plænes størrelse. Her på siden kan du se hele vores udvalg og finde den plæneklipper, der passer til dig.

Populære mærker

Tilbehør til plæneklippere

Din plæneklipper kører meget bedre, hvis du har styr på tilbehøret dertil. Måske mangler du olie, knivblade eller andre reservedele for at få din plæneklipper til at køre gnidningsfrit? Her på siden finder du alt vores tilbehør til din plæneklipper, så du hurtigt og nemt kan klippe græsplænen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til plæneklippere

 

Hold din plæne flot og sund med en plæneklipper

En plæne skal slås med jævne mellemrum for at sikre en flot og sund plæne. Når du skal vælge en ny plæneklipper, så skal du gøre dig nogle overvejelser inden købet. Skal det fx være en:


Samtidig skal du overveje, om du ønsker en selvkørende model eller en håndskubber. Alt dette afhænger dog også af plænens størrelse, da det kan tage lang tid at slå en plæne på 800 m2 med en klassisk cylinderklipper i forhold til en stor selvkørende benzinplæneklipper.

Sådan vælger du den bedste plæneklipper

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type plæneklipper, man skal vælge. Udvalget er stort, og hver plæneklipper har særlige egenskaber. I denne guide hjælper vi dig med at vælge plæneklipper, så du kan vælge den bedste græsslåmaskine til dine behov.

Kom godt i gang med din græsslåmaskine

På Bilka.dk kan du købe en god plæneklipper, der passer til dit behov. Når du har modtaget din nye græsslåmaskine, skal den samles. Et godt tip er at lægge alle delene ud, så du opnår et fint overblik og kan komme godt i gang.

Vi anbefaler, at du følger brugsvejledningen nøje, så du er sikker på, at du følger producentens anvisninger for, hvordan din nye plæneklipper skal samles. På den måde sikrer du dig, at din plæneklipper bliver hurtigt klar til brug.

 

Plæneklipper med benzin - husk olien!

Har du købt en benzindrevet plæneklipper, er det meget vigtigt, at du påfylder plæneklipperolie, inden du går i gang med at klippe din græsplæne. Bilka.dk anbefaler, at du herefter skifter olien efter 5 timers brug. Efterfølgende bør olien skiftes en gang om året.

Sådan vedligeholder du din plæneklipper

Det er vigtigt at passe på sin plæneklipper, så den kan holde længere. Det kan du bl.a. gøre ved at skifte olie og tændrør på din plæneklipper. I denne guide viser vi dig, hvordan du skifter disse to ting, så du kan forbedre din plæneklippers levetid. 

Tilbehør til din plæneklipper på Bilka.dk

Er knivene blevet sløve, behøver du ikke nødvendigvis at købe en hel ny græsslåmaskine – du kan måske nøjes med at købe nye, skarpe knive.

På de enkelte produkter kan du se, hvilke plæneklippermodeller knivene passer til. Følg altid brugsvejledningen, hvis du vil skifte knivene selv. Så er du sikker på, at du følger producentens anvisninger.

Plæneklippertilbehør er ikke kun knive – det kan også være plæneklipperolie, startsæt til olieskift eller et regncover, hvis du har en robotplæneklipper. Du kan finde alt tilbehør til din plæneklipper på Bilka.dk.