Fejemaskiner og sneslynger

Når bladene eller sneen falder, er det hårdt arbejde at få ryddet op på dine udearealer. Heldigvis er hjælpen nær, da en fejemaskine eller sneslynge skåner din ryg samtidig med, at du får samlet bladene eller ryddet sneen hurtigt og effektivt.

Se hvordan en fejemaskine/sneslynge rydder fortovet

Populære mærker

Fejemaskine og sneslynge til efterår og vinter

Hvis du bare én gang har brugt efteråret og vinteren på at stå udenfor og gøre fortovet rent for naturens nedfald, så ved du formentlig allerede, hvor hårdt det kan være. Det er uanset, om det gælder blade eller sne.

Hvis du allerede nu gruer for vinterhalvårets ankomst og det hårde arbejde, kan vi trøste dig med, at der er hjælp at hente. En fejemaskine er nemlig svaret på dine bønner! Den klarer det hårde arbejde for dig, så du slipper for at bukke dig ned og samle blade op.

 

Hvorfor vælge en fejemaskine?

Fejemaskinen er et praktisk valg - uanset om det er store arealer som parkeringspladser eller mindre udendørsarealer som fortove eller din egen grund, der skal klares. På den måde undgår du at skulle feje blade sammen med en rive eller rydde sne med en sneskovl.

  • Skån ryggen
  • Spar tid og kræfter med en effektiv fejemaskine
  • Brug den til både løvfald og sne

 

Bliv bladene kvit med en fejemaskine, som du finder på siden her. Hvis det udelukkende er sne, du skal rydde, finder du også forskellige sneslynger, der er skabt til formålet.

De modeller, vi har på siden her, er fra nogle af markedets bedste og mest anerkendte brands, herunder AL-KO og Texas. Når du vælger et produkt fra et af disse mærker, kan du være sikker på, at du får en fejemaskine i god kvalitet.

 

Vælg den rigtige fejemaskine eller sneslynge

Om du skal vælge en fejemaskine eller sneslynge afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge den til. Vil du gerne have en model, der kan hjælpe dig med begge dele? I så fald er det også muligt.

Det kan faktisk være en fordel med en maskine, hvor du har fejemaskine og sneslynge i én og samme enhed. Så undgår du nemlig, at du skal købe flere havemaskiner eller -redskaber. I stedet får du flere funktioner samlet i én maskine.

På Bilka.dk kan du købe en fejemaskine med og uden en sneslynge, der passer til dine behov. Det er også muligt at tilkøbe et sneslyngemodul, hvis du har købt en fejemaskine og senere hen får brug for en sneslynge, så du behøver ikke at beslutte dig nu.

 

Få mere ud af din fejemaskine

Skal det være ekstra nemt at samle affaldet sammen efter endt arbejde, kan en opsamlerboks til din fejemaskine være en god hjælp. Boksen forhindrer sten og lignende i at blive kastet væk og beskadige omgivelserne.

Samtidig sikrer du dig også, at affaldet er samlet ét sted, når du er færdig med at bruge fejemaskinen. Det gør det meget lettere for dig, når affaldet skal fjernes. En opsamlerboks er nem at betjene og montere på din fejemaskine.

 

Bestil en fejemaskine på Bilka.dk i dag

Bliv klar til nedfald i både blad- og sneform med en fejemaskine, som du finder her på siden. Du kan bestille din fejemaskine hjem fra Bilka.dk allerede i dag – så leverer vi den til dig med ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.