Havefræsere

Skal køkkenhaven gøres klar til foråret, eller skal der etableres nye bede, så skån ryggen og lad en havefræser gøre arbejdet for dig. Vi har et stort udvalg af havefræsere lige fra mindre elektriske havefræsere til kraftige, professionelle havefræsere.

Populære mærker

Se hvordan man bruger en havefræser i haven

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om havefræsere

Havefræsere – hjælp til det grove arbejde

Det er hårdt arbejde at skulle vende jorden manuelt, hvorfor det er heldigt, at havefræseren er opfundet. Med dette redskab er det legende let at vende jorden i køkkenhaven eller i blomsterbedet.

En god tommelfingerregel er, at du skal fræse din have to gange om året – én gang i starten af foråret og én gang i slutningen af efteråret. Dette skal gøres med henblik på at sikre, at de gamle planter nedbrydes i jorden frem for på overfladen.

 

Fordele ved en havefræser

Der er mange fordele ved at bruge en havefræser i stedet for at gøre arbejdet manuelt. Vi har samlet følgende fordele ved at købe og bruge en havefræser:

  • Få en mere næringsrig jord
  • Spar tid på havearbejdet
  • Skån ryggen

 

Er du også træt af slidende havearbejde? Så bestil en havefræser. Om du leder efter en havefræser til brug i køkkenhaven eller i blomsterbedet, så finder du en passende havefræser her på Bilka.dk.

Fælles for alle vores havefræsere er, at de er lette at betjene og meget effektive i brug, så der er helt sikkert en model, der passer til dig. Du finder alle vores havefræsere på denne side.

 

Få mest muligt ud af din havefræser

En havefræser er på mange måder en fantastisk opfindelse, men skal du have maksimal glæde af redskabet, er du nødt til at sætte dig grundigt ind i maskinens funktioner Du gør i første omgang klogt i at læse, eller som minimum skimme, den medfølgende brugsvejledning.

Du kan endvidere drage fordel af at se en videoguide, hvor du kan se, hvordan maskinen fungerer. Rådfør dig evt. med en gartner, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal anvende din nyindkøbte fræser.

 

Stor eller lille havefræser?

Der findes både større og mindre havefræsere i forskellige prisklasser. I dit valg af størrelse bør du ikke lægge så stor vægt på, hvor stor din have er. Du skal derimod lægge vægt på størrelsen af det område, du ønsker at fræse.

Det kan jo for eksempel være, at dette område kun udgør en tiendedel af din have, hvorfor du ikke nødvendigvis behøver en stor havefræser, selvom din have er stor. Overvej derfor størrelsen af det område, der skal fræses, for at vælge den bedste havefræser.

 

Gør en god handel på en moderne havefræser på Bilka.dk

Mangler du også en hjælpende hånd til at klargøre jorden til en ny sæson? I så fald bør du unde dig selv en god havefræser, som gør alt det hårde arbejde for dig. Det er alt andet lige nemmere at vende jorden, hvis du bruger en fræser til formålet.