Hækkeklippere

Når hækken skal stå flot og præsentabel er det vigtigt, at du har en god hækkeklipper. Du finder den her på Bilka.dk blandt vores store og brede udvalg af hækkeklippere drevet af enten el, batteri eller benzin.

Populære mærker

Sådan vælger du den bedste hækkeklipper

Er det svært at finde ud af, hvilken hækkeklipper du skal vælge? Det kan vi godt forstå. Derfor har vi lavet denne guide for at hjælpe dig med, hvordan du vælger den bedste hækkeklipper, der passer til dig og dine behov.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om hækkeklipper

Hvor ofte skal en hækkeklipper bruges?

Hvis du vil have en tæt og flot hæk, bør du finde hækkeklipperen frem mindst 2 gange om året. En gang i maj eller juni og en gang senere på sommeren. Mange vælger at nøjes med at klippe den en enkelt gang om året.

 

Find din nye hækkeklipper

Selv den flotteste hækketype kommer ikke til sin ret, hvis den ikke plejes og trimmes. Til det formål skal du bruge en hækkeklipper.

  • Få en smuk og velplejet have.
  • Vælg imellem forskellige typer hækkeklippere.
  • Spar tid på hækkeklipningen med den rigtige model.
  • Høj kvalitet med anerkendte brands.

 

Her på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af hækkeklippere. Du kan vælge imellem forskellige typer – herunder el-, benzin- og batteridrevet – så der findes helt sikkert også en hækkeklipper, der passer til dig og dine præferencer.

Hvis du vælger den rette type, kan du spare både tid og kræfter på hækkeklipningen. Vi forhandler hækkeklippere fra nogle af markedets mest anerkendte brands, herunder AL-KO og Texas, der er garanter for høj kvalitet. Find dem alle i udvalget her.

 

Vælg den rigtige type hækkeklipper

Der er mange forskellige typer af hækkeklippere at vælge imellem, og den største forskel på de forskellige typer er, hvordan hækkeklipperen er drevet – dvs. om hækkeklipperen er el-, batteri- eller benzindrevet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken af de tre, der vil være den mest hensigtsmæssige for dig at vælge, kan du her læse om de forskellige typers egenskaber, fordele og ulemper.

 

Hækkeklipper med el

En hækkeklipper med el udmærker sig ved at være noget lettere end de benzindrevne modeller. Den er ikke så kraftfuld som den benzindrevne, men kan dog klare de fleste opgaver og hæktyper. Den eldrevne hækkeklipper er generelt mere støjsvag i brug end de to øvrige.

En af de klare fordele ved denne type er, at den ikke løber tør for strøm, så du risikerer ikke at skulle stoppe midt i arbejdet med en halvfærdig hæk. Med en eldrevet hækkeklipper kan du oftest klare tykkere grene og du kan få en stor rækkevidde, da sværdlængden er lang.

Nogle af ulemperne ved en hækkeklipper med el er, at den eldrevne hækkeklipper kræver, at du har et strømudtag tilgængeligt, ligesom du også skal være ekstra påpasselig med ikke at klippe ledningen over.

 

Hækkeklippere med batteri

Med en batteridrevet hækkeklipper er du, i modsætning til den eldrevne, ikke begrænset af en lang ledning og kan bruge hækkeklipperen overalt. Du vil dog skulle oplade batteriet fra tid til anden, så du undgår at løbe tør for strøm.

En fordel vil her være, at du køber dig et ekstra batteri til hækkeklipperen, så du undgår at skulle vente på, at batteriet bliver opladt. Denne type hækkeklipper er ligesom den eldrevne også forholdsvis let.

 

Hækkeklippere med benzin

Den mest kraftfulde hækkeklipper får du med en benzindrevet model. At den benzindrevne hækkeklipper er yderst kraftfuld, gør, at den stort set ingen begrænsninger har og kan klare de største klippeopgaver.

Denne type hækkeklipper er tungere, hvorfor den kan være sværere at arbejde med – men til gengæld skal du ikke tænke på hverken strømudtag eller et batteri, der løber tør.

 

Køb en hækkeklipper online i dag på Bilka.dk

Få en flot og præsentabel hæk med en hækkeklipper, som du finder her på siden og køb den online i dag. Her på Bilka.dk kan du også købe multimaskiner, hvor du har en maskine, som du kan skifte til det værktøj du har brug for.