Stort udvalg af hækkeklippere

Når hækken skal stå flot og præsentabel er det vigtigt, at du har en god hækkeklipper. Du finder den her på Bilka.dk, blandt vores store og bredde udvalg af hækkeklippere drevet af enten el, batteri eller benzin.

Hvor ofte skal en hækkeklipper bruges?

Hvis du vil have en tæt og flot hæk, bør du finde hækkeklipperen frem mindst 2 gange om året. En gang i maj eller juni og en gang senere på sommeren. Mange vælger at nøjes med at klippe den en enkelt gang om året.

 

Find en hækkeklipper på Bilka.dk

Selv den flotteste hækketype kommer ikke til sin ret, hvis den ikke plejes og trimmes. Til det formål skal du bruge en hækkeklipper.

  • Få en smuk og velplejet have
  • Vælg imellem forskellige typer
  • Spar tid på hækkeklipningen med den rigtige model
  • Høj kvalitet med anerkendte brands

 

Her på Bilka.dk har vi et bredt udvalg af hækkeklippere. Du kan vælge imellem forskellige typer – herunder el-, benzin- og batteridrevet – så der findes helt sikkert også en hækkeklipper, der passer til dig og dine præferencer. Hvis du vælger den rette type, kan du spare både tid og kræfter på hækkeklipningen. Vi forhandler hækkeklippere fra nogle af markedets mest anerkendte brands, herunder Bosch, og BLACK+DECKER, der er garanter for høj kvalitet. Find dem alle i udvalget her.

 

Vælg den rigtige type

Der er mange forskellige typer af hækkeklippere at vælge imellem, og den største forskel på de forskellige typer er, hvordan hækkeklipperen er drevet – dvs. om hækkeklipperen er el-, batteri- eller benzindrevet. Hvis du er i tvivl om, hvilken af de tre, der vil være den mest hensigtsmæssige for dig at vælge, kan du her læse om de forskellige typers egenskaber, fordele og ulemper.

De elektriske hækkeklippere er typisk de billigste og har den ulempe, at man er afhængig af adgang til strøm, og kan komme til at klippe ledningen over. Hækkeklippere med batteri har den fordel, at man ikke skal tage hensyn til nogen ledning under arbejdet, hvilket gør det meget fleksibelt, det har dog den ulempe, at man kan løbe tør for strøm på batteriet. Hækkeklipperen på benzin har de samme fordele som modellerne med batteri, men har den ulempe at de er væsentligt tungere at arbejde med.

  • Eldrevet: Denne type hækkeklipper udmærker sig ved at være noget lettere og typisk en del billigere end både de batteri- og benzindrevne modeller. Den er ikke så kraftfuld som den benzindrevne, men kan dog klare de fleste opgaver og hæktyper. Den eldrevne hækkeklipper er generelt mere støjsvag i brug end de to øvrige. Et af klare fordele ved den er, at den ikke løber tør for strøm, og du derfor ikke risikerer at måtte at stoppe midt i arbejdet med en halvfærdig hæk. Med en eldrevet hækkeklipper kan du oftest klare tykkere grene og du kan få en større rækkevidde, da klingen er længere end hækkeklippere, der er batteridrevet. Den eldrevne hækkeklipper kræver dog også, at du har et strømudtag tilgængelig, ligesom du også skal være ekstra påpasselig for ikke at klippe ledningen over.
  • Batteridrevet: Med en batteridreven model er du, i modsætning til den eldrevne, ikke begrænset af en lang ledning og kan bruge hækkeklipperen overalt. Du vil dog skulle oplade batteriet fra tid til anden. En fordel vil her være, at du køber dig et ekstra batteri til hækkeklipperen, så du undgår at skulle vente på, at batteriet bliver opladt. Denne type hækkeklipper er ligesom den eldrevne forholdsvis billig at anskaffe sig, ligesom den også er let.
  • Benzindrevet: Den mest kraftfulde hækkeklipper får du med en benzindrevet model. Dette afspejles i prisen, da denne type i udgangspunktet er noget dyrere end den eldrevne og den batteridrevne. At den benzindrevne hækkeklipper er yderst kraftfuld, gør, at den stort set ingen begrænsninger har og kan klare de allerstørste klippeopgaver. Denne type hækkeklipper er tungere, hvorfor den kan være sværere at arbejde med – men til gengæld skal du ikke tænke på hverken strømudtag eller et batteri, der løber tør

 

Her på Bilka.dk kan du også købe multimaskiner, hvor du har en maskine, som du kan skifte til det værktøj du har brug for.

 

Køb en hækkeklipper online i dag

Få en flot og præsentabel hæk med en hækkeklipper, som du finder her på siden og køb den online i dag.