Kompostkværne

En kompostkværn er en stor havemaskine, som er uundværlig, hvis du har en stor have, som du går op i at passe. Her på siden finder du et stort udvalg af kompostkværne både med valsesystem og knivsystem.

Effektiv oprydning med en kompostkværn

Om opgaven går på at klippe hækken, plænen eller træet, kan du ikke undgå at stå tilbage med en masse haveaffald, som du skal af med på den ene eller anden måde.

Det er netop her, at kompostkværnen kommer ind i billedet. Den kan nemlig nemt og effektivt kværne dit haveaffald, så du ikke skal bruge oceaner af tid på at samle grene, ukrudt og græs i store plastiksække.

 

Du skal købe en kompostkværn af følgende grunde:

  • Reduceret arbejdstid.
  • Mulighed for at bruge haveaffaldet fornuftigt.
  • Spar turen til genbrugsstationen.

 

Som haveejer kan du med andre ord nemt og effektivt komme af med dit haveaffald ved at anskaffe dig en kompostkværn. Med en kompostkværn sparer du mange ture til den lokale genbrugsstation, ligesom du slipper for at bruge unødige kræfter.

En kompostkværn er alt andet lige et uundværligt redskab for dig, der går op i din have og gerne vil udnytte haveaffaldet på bedst mulig måde. Find den her – og bestil den hjem allerede i dag!

 

En kompostkværn giver dit haveaffald nyt liv

Ikke alle haveejere er klar over det, men med en kompostkværn er det muligt at bruge dit haveaffald på en ny måde. En kompostkværn sørger nemlig for at omdanne dit haveaffald til kompost, som du sidenhen kan bruge til at gøde med.

Du kan dermed bruge dit haveaffald i form af blade, grene og meget mere til at gøde dine bede, så du slipper for at skulle af med haveaffaldet på genbrugsstationen. Det kaldes en ægte win-win situation.

 

Valg af kompostkværn

Der findes helt overordnet to typer af kompostkværne – én type med knivsystem og én type med valsesystem. Det er smag og behag, hvilken kværntype man er mest til.

  1. En kompostkværn med knivsystem komposterer typisk dine grene til mindre stykker flis, men har til gengæld et højt støjniveau.
  2. En kompostkværn med valsesystem kværner grene ved lavere omdrejninger og støjer kun meget lidt.


 

Bestil en kompostkværn og gør din hverdag lidt nemmere

Ønsker du at spare tid på det hårde havearbejde, så vil håndtering af haveaffald være et godt sted at starte. Du kan nemlig spare meget tid ved at bruge en kompostkværn i stedet for at skulle køre utallige ture med traileren til genbrugspladsen.

Måske behøver du slet ikke en trailer, hvis du investerer i en kværn, da den kan håndtere alle former for haveaffald. Der er ingen grund til at gøre tingene sværere, end de er, så hvorfor ikke lette din hverdag med en pålidelig kværn? Bestil en kompostkværn i dag på Bilka.dk.