En græstrimmer eller buskrydder er perfekt til kanter

Græstrimmeren bruges til det lettere havearbejde fx slåning af græskanter. Hvor buskrydderen er en kraftigere maskine, som kan bruges enten med trimmersnor til slåning af langt græs eller med klinge til slåning af kraftig vegetation.

Batterifamilier

Batterifamilier er serier af havemaskiner, som alle passer til samme batteri. Den nyeste teknologi indenfor havemaskiner er havemaskiner på batteri. Når du vælger havemaskiner på batteri, får du maskiner med masser af power med mindre forurening.

Populære mærker

Overvejelser inden køb af græstrimmer eller buskrydder

Inden du køber en græstrimmer eller buskrydder er det en god ide at gøre nogle overvejelser om, hvad du skal bruge den til. Skal det være en kraftig græstrimmer eller buskrydder, som kan trimme store vækster af ukrudt eller uønsket plantebevoksning. Det kan også være, at du bare har brug for en kantskærer, som blot skal tage de svære kanter på græsplænen, eller rundt om gyngestativet eller et træ.

På Bilka.dk har vi valgt at dele græstrimmerne op i kategorier ud fra hvilken motor græstrimmeren kører på. Du kan gå på opdagelse i følgende tre kategorier: Græstrimmere batteri, Græstrimmere benzin og Græstrimmere el.

Her på siden finder du også multimaskiner. Multimaskinerne er havemaskiner, som har flere funktioner end bare trimning/slåning af græs. De er forsynet med forskellige tilbehørsdele fx hækkeklippersværd, kædesavsblad, som nemt kan påsættes maskinen. Dette gør at man kan nøjes med en maskine i stedet for flere forskellige.

 

Brug din græstrimmer til skvalderkålen

Hvis din have er stærkt generet af skvalderkål er en græstrimmer et perfekt værktøj til at holde det nede. Det er nemt at skære over da skvalderkål indeholder meget vand, men det har også den fordel at skvalderkålen ikke længere stortrives, hvis den bliver klippet ned tre gange om året.

 

Buskrydder - en robust og stærkt maskine

En buskrydder er mere robust og stærkere end en kantskærer. Den har også et længere rigrør, som gør at man kan nå en større radius.
Buskrydderen er et perfekt værktøj til flere haveopgaver. Brug buskrydderen til at fjerne buskads, store græsarealer og beskæring af mindre træer. En buskrydder er et effektivt stykke værktøj, hvis du har et sommerhus, hvor du ikke kommer så ofte og beplantningen har vokset sig stor. Eller brug buskrydderen de steder i haven, hvor du ikke kan komme til med plæneklipperen. Mange af buskrydderne er samtidigt også forsynet med en arbejdssele, som øger komforten under arbejdet.

 

Kantskærer giver skarpe og lige kanter

Går du meget op i din have og ønsker at have de skarpeste og mest lige kanter, så vil du sætte pris på en kantskærer. Kantskærer gør, at du sparer tid og kræfter i forhold til, hvis du bruger en spade. Brug din kantskære alle steder til plænen. Rundt om blomsterbedet, frugttræer eller stakittet.