Græstrimmere og buskryddere

En græstrimmer anvendes til lettere havearbejde, såsom slåning af græskanter. En buskrydder er derimod en lidt kraftigere maskine, som kan bruges til at trimme græs og skære igennem tykkere vegetation som små buske og krat. Udforsk udvalget her på siden og find den perfekte græstrimmer til dine haveprojekter.

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til græstrimmere

Overvejelser inden køb af græstrimmer eller buskrydder

Inden du køber en græstrimmer eller buskrydder, er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser om, hvad du skal bruge havemaskinen til:

  • Skal det være en kraftig græstrimmer eller buskrydder, som kan trimme store vækster af ukrudt eller uønsket plantebevoksning?

  • Eller har du bare brug for en græstrimmer, der blot skal tage de svære kanter på græsplænen, rundt om gyngestativet eller et træ?
     

Græstrimmere til skarpe og lige kanter

En græstrimmer er perfekt til at give dig skarpe kanter på græsplænen, så din plæne får et lækkert finish. Med en græstrimmer kan du klippe alle de lange græsstrå, der typisk gror langs græsplænens kanter.

En græstrimmer gør, at du nemmere kan komme til at klippe græsset de steder, hvor plæneklipperen ikke kan nå. Brug din græstrimmer alle steder på plænen - rundt om blomsterbedet, frugttræer eller stakittet, så du får skarpe linjer.

Find forskellige slags græstrimmere på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi valgt at dele vores græstrimmere op i kategorier ud fra hvilken motor, de kører på. Du kan gå på opdagelse i følgende tre kategorier:

  1. Græstrimmere på batteri

  2. Græstrimmere på benzin

  3. Græstrimmere på el.

Brug din græstrimmer til skvalderkålen

Udover at være perfekt til at lave skarpe kanter på græsplænen, er en græstrimmer også særdeles god til bekæmpelse af skvalderkål. Hvis din have er stærkt generet af skvalderkål, er en græstrimmer et perfekt værktøj til at holde det nede.

Det er nemt at skære over, da skvalderkål indeholder meget vand, men det har også den fordel, at skvalderkålen ikke længere stortrives, hvis den bliver klippet ned tre gange om året. 
 

Robuste og stærke buskryddere

En buskrydder er mere robust og stærkere end en græstrimmer. Den har også et længere rigrør, som gør, at du kan nå en større radius. Buskrydderen er et perfekt værktøj til flere haveopgaver. Brug fx buskrydderen til at:

  • Fjerne buskads

  • Ordne store græsarealer

  • Beskære mindre træer og buske.

En buskrydder er en effektiv maskine, hvis du har et sommerhus, hvor du ikke kommer så ofte og beplantningen har vokset sig stor. Du kan også bruge buskrydderen de steder i haven, hvor du ikke kan komme til med plæneklipperen.

Mange af buskrydderne er samtidigt også forsynet med en arbejdssele, som øger komforten under arbejdet.
 

Få græstrimmer og buskrydder i én maskine

Foruden græstrimmere og buskryddere, finder du også multimaskiner her på siden. Multimaskinerne er havemaskiner, som har flere funktioner end bare trimning/slåning af græs. De er forsynet med forskellige tilbehørsdele som f.eks. hækkeklippersværd og kædesavsblad, som nemt kan påsættes maskinen. Dette gør, at du kan nøjes med én maskine i stedet for flere forskellige.