Ryobi

Som en af verdens største og mest innovative producenter af batteridrevne el- og haveværktøjer tilbyder RYOBI et fantastisk udvalg af højkvalitets værktøjer på tværs af både ONE+ og MAX POWER batterisystemet. RYOBI's pålidelige produkter kombinerer overlegen ydeevne med brugervenlighed.

ONE+ Systemet

Ét batteri kan drive over 200+ værktøjer til hjemme og haven

ONE+ Systemet er designet til dig og alle dine Gør- Det-Selv projekter i hjemmet. Uanset om du har brug for at sætte en hylde op, bygge en terrasse eller istandsætte badeværelset.

ONE+ har værktøjet til dig. Alt fra standard Gør-Det-Selv-værktøjer som bore-/skruemaskiner eller mere specifikke værktøjer til større projekter som rundsave, trimmer eller slibemaskiner. Derudover har vi også livsstilsprodukter som kompressorer, ventilatorer, radioer og meget mere!

 

ONE+ har også alt hvad du behøver for at ordne din have og udendørsarealer. Med ONE+ kan du både holde huset og haven i topform!

Når du er færdig med et projekt, kan du bare tage dit ONE+ batteri med dig til det næste, fra huset til haven. Vi har batteridrevet værktøj til enhver opgave: Hækkeklipning, brændekløvning, beskæring af træer, løvblæsere til rengøring af haven, græstrimmere og meget, meget mere!

 

Løsninger til en lang række af forskellige kategorier

RYOBI leverer produkter som opfylder alle dine behov lige fra gør-det-selv og bilpleje til camping og rengøring. Alt i alt har RYOBI en løsning til alle dine opgaver i huset samt udenfor huset.
 

Sådan kommer du i gang

Køb et sæt, der indeholder både værktøj, batteri og lader. Alt er inkluderet så du hurtigt og nemt kan komme i gang med ONE+ systemet. Eller Udvid din ONE+ samling til en lavere pris ved at købe værktøj uden batteri. Så behøver du kun at købe ekstra tilbehør som batterier og ladere, når du har brug for det.

 

Førende inden for batteriteknologi 

RYOBI’s førende Lithium+ batteriteknologi giver mere driftstid, kraft og holdbarhed til at klare selv de hårdeste opgaver med højtydende celler, IntelliCell-overvågning og et robust design.

 

Intellicell teknologi - Batterierne, der tænker selv

Intellicell-teknologien styrer på unik vis sin egen strøm for at levere optimal ydeevne og driftstid for ethvert ONE+ værktøj og anvendelse.

ONE+-batterierne er fremstillet med intelligent batteriteknologi, som RYOBI kalder IntelliCell. Batterierne er i stand til at styre deres egen strøm, så de leverer optimal ydelse og driftstid til ethvert ONE+-værktøj og enhver anvendelse.

Det betyder, at batteriet genkender, når det sidder i en boremaskine eller en plæneklipper, så det vil optimere sig selv til at levere den bedste ydeevne til det pågældende værktøj. Ret smart, ikke?

 

Kraft og ydelse uden emissioner

MAX POWER systemet fra RYOBI tilbyder MAX kraft og ydeevne uden emissioner, færre vibrationer og et reduceret støjniveau. Systemet giver dig det bedste fra to verdener med kraft til krævende haveopgaver som træfældning og plæneklipning, mens værktøjerne er lette og batteridrevne, perfekt til beskæring af hæk og græs. Så uanset om du anvender batteriet i en plæneklipper eller en trimmer, er MAX POWER det smarte valg for dig og miljøet.

Opnå benzinækvivalent ydelse med batteridrevne maskiner

MAX POWER systemet er det smarte valg til batteridrevet havearbejde. Væk er dagene hvor man var tvunget til at vælge benzinalternativer til det store og krævende opgaver.

 

Lithium+ 36V Batteri

Lithium+ batterierne er et skridt foran når det kommer til teknologi og innovation. RYOBI’s IntelliCell-teknologi er designet så det er indkapslet i batteriet, hvilket giver et mere holdbart og mere effektivt batteri.

 

Intellicell™ Batteriteknologi - Batteriet der tænker selv

RYOBI’s MAX POWER Lithium+ 36V batterier er udstyret med IntelliCell teknologi som styrer og overvåger batteriets ydelser så alle MAX POWER 36V værktøjer leverer optimal drifttid og ydelse til den givende opgave.