Ukrudtsfjernere

Næsten lige meget hvor meget tid du bruger i haven, så kan du sjældent undgå, at der vokser lidt ukrudt op. En ukrudtsfjerner er med til at sørge for, at du effektivt kan fjerne de uønskede planter. Find et godt udvalg af de smarte redskaber på Bilka.dk.

Ukrudt i græsplænen og mellem fliser

Er de grønne djævle dukket op i græsplænen eller mellem fliserne? Så læs med her! Vi hjælper dig med, hvordan du kan komme ukrudtet til livs i græsplænen eller mellem fliserne, så du kan få en smuk plæne eller en pæn terrasse.

Find smarte ukrudtsfjernere hos os

På Bilka.dk hjælper vi dig gerne med at slippe af med irriterende ukrudt, der gang på gang skyder op rundt omkring i haven. Nyt og ungt ukrudt kan ofte fjernes, når du vender jorden med et hakke- eller skuffejern. Ligeledes kan en kultivator vende jorden, så de små rødder på ukrudtet er lette at fjerne. 

Har ukrudtet allerede vokset lidt større rødder, kan det som regel betale sig at benytte en ukrudtsfjerner. Får du ikke fjernet hele roden, kan planten nemlig skyde op igen kort tid efter. Blandt andet er mælkebøtter slemme til at danne virkelig lange rødder, der let knækker, hvis du ikke bruger de rigtige redskaber.

Du kan roligt vælge mellem vores brede udvalg af haveredskaber, så du både kan skabe et godt miljø for dine planter samt slippe for ukrudt. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret.

 

Hold dine planter fri for ukrudt

Generelt vil de fleste gerne slippe for ukrudt i haven. Det kan både være de stædige mælkebøtter, der igen og igen vokser op midt på græsplænen. Samtidig kan det også være ukrudt omkring blomster eller grøntsager. I visse tilfælde er ukrudt ikke til den store gene. Blandt andet på græsplænen gør lidt ukrudt ikke den store skade. De fleste bryder sig bare ikke af synet af de gule blomster.

Hvis du bruger lang tid på at få dine blomster til at trives og dine grøntsager til at gro, så kan ukrudt næsten være din største fjende. For det første kan ukrudtet stjæle jordens næringsstoffer, så dine planter ikke får næring nok til at vokse sig store og stærke. For det andet kan ukrudt også vokse hen og skygge for solen, så dine planter heller ikke får nok sollys. Opdager du ukrudt i dine bede, er det derfor altid en god idé at fjerne det så hurtigt som muligt.