AL-KO græsslåmaskine
AL-KO græsslåmaskine

AL-KO

Tyske AL-KO er specialister i design af banebrydende havemaskiner udviklet med vægt på præcision og kvalitet. Du finder et bredt udvalg af AL-KO produkter her på Bilka.dk.

Se alle produkter

AL-KO

AL-KO Gardentech er ensbetydende med banebrydende havemaskiner, tysk ingeniørkunst og intelligente løsninger udviklet med vægt på præcision og kvalitet.

For mange er livet i haven lig med livskvalitet afkoblet fra den hektiske hverdag. Havearbejde giver stor glæde – og endnu bedre er det, når "intelligente" løsninger gør det endnu nemmere. Det er visionen med vores Smart Garden koncept: Din have i al sin pragt og fornøjelsen af havearbejde uden unødigt besvær. Fra tidernes morgen har vi udviklet vores havemaskiner med stor omhu, kreativitet, teknisk perfektion og fremtidstænkning for øje. Med AL-KO Smart Garden tager vi nu endnu et skridt fremad og forbinder vores smarte havemaskiner til intelligente totalløsninger til din smukke have.

TYSK KVALITET

Lige siden grundlæggelsen i 1931 har AL-KO Gardentech med tysk grundighed udviklet havemaskiner og løsninger til morgendagens behov – tro over for mottoet ”Quality for Life” med fokus på individuelle behov, og spørgsmålet om at gøre havearbejdet behageligt og smart, uanset om det drejer sig om robotplæneklippere, plæneklippere, buskryddere, trimmere, vertikalskærere, fingerklippere, hækkeklippere, løvblæsere, brændekløvere, motorsave, kompostkværne, generatorer eller havepumper.


Quality for life
 

AL-KO's identitet er forankret i værdierne sikkerhedkomfort og glæde.

AL-KO designer og producerer alle deres produkter og maskiner med disse værdier i fokus. Havearbejde bliver bare sjovere, når man arbejder med maskiner af høj kvalitet. Derudover er sikkerhed i højsædet, da mange AL-KO havemaskiner er kraftfulde maskiner. 

 

 

Robolinho® installation

I denne installationsvideo finder du alle de oplysninger, du har brug for, for at kunne installere din AL-KO robotplæneklipper. Vi gennemgår installationen af Robolinho® med dig trin for trin, og viser dig, hvor let det er.

Find din nye AL-KO robotplæneklipper her.

 

 

Robolinho® kalibrering og programmering af startpunkter

Under kalibreringskørslen kører maskinen først to gange hen over afgrænsningskablet for at registrere signalstyrken og derefter hen til ladestationen og bliver stående. Det første startpunkt (01/X0) er forudindstillet 1m til højre for ladestationen. Herefter kan der programmeres yderligere startpunkter. Antal afhænger af model.

Find din nye AL-KO robotplæneklipper her.

 

 

Sådan programmerer du din Robolinho®

Denne video viser de mest basale programmeringsmuligheder.

Find din nye AL-KO robotplæneklipper her.

 

 

Ugentlig vedligeholdelse af Robolinho®

Robolinho® kræver ikke megen vedligeholdelse – men til gengæld skal det ske oftere end fx ved en benzinplæneklipper. På sigt undgår du unødige værkstedsregningerog for hurtig nedslidning af din robotplæneklipper.

Robolinho® skal helst gøres rent en gang ugentligt.

  • Rengør oversiden med en blød børste eller en fugtig klud.
  • Rengør undersiden, hjul, knivpladen og knivene med en klud eller børste. Spul ALDRIG med vand!
  • Tjek at knivene er skarpe. Slidte eller skadede klippeknive kan ikke repareres.
  • Fjern snavs fra ladepolerne og ladestationen.

Find din nye AL-KO robotplæneklipper her.

 

 

Vintervedligeholdelse af Robolinho®

Plænen går i ”dvale”, når jordbunden nærmer sig 5-7 grader. Så er det tid til at hente din robotplæneklipper ind og give den en god omgang rengøring og pleje og stille den ind til frostfri opbevaring vinteren over. Vil du sikre et glædeligt gensyn til foråret, skal du også huske at lade batteriet jævnligt hver 1-2 måneder.

Find din nye AL-KO robotplæneklipper her.