Sommertøj

Forbered dig på sommerens solrige dage med stilfuldt og komfortabelt sommertøj fra Bilka.dk. Vi har samlet et stort udvalg af lette kjoler, shorts, badetøj og meget mere til hele familien, så I er klar til både stranden og sommerfesterne.

Sommertøj til hele familien

T-shirts og shorts til børn
Sommertøj til børn

Badetøj til børn

Gør klar til sommerens sjov med farverigt badetøj til børn. Vælg mellem badedragter, badeshorts og bikinier i mange flotte farver og mønstre. Find det perfekte badetøj til dit barn, så de kan nyde sommeren fuldt ud.

Sommertøj til damer
Sommertøj til mænd

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Guides til tøj & sko

Er du i tvivl om, hvordan du vasker dit nye tøj? Eller hvilken størrelse du har brug for? Se vores guides om tøj og sko her på Bilka.dk. Vi har samlet alt fra styling tips og størrelsesguides til vaskeanvisninger og pasformer. Klik videre og få inspiration til din garderobe!

Solcreme til sommeren

Sørg for optimal beskyttelse med solcreme. Perfekt til sommerens solrige dage. Vælg blandt solcreme til hele familien og undgå solskader.

Udvid garderoben med fint sommertøj

Bladene er sprunget ud, og solens stråler varmer. Lyse sommernætter og lune eftermiddage er kommet, og det er tid til at opdatere garderoben med luftigt tøj til sommer. Lyse eller sprudlende farver er altid et hit, når varmen endelig melder sin ankomst. Klæd dig selv, din partner eller børnene på med sommertøj fra Bilka.dk.

Med fint sommertøj i flotte mønstre kan I byde varmen velkommen. Shop jeres sommertøj på Bilka.dk og gør jer klar til at pakke kufferten til sommerferien med masser af smarte sommer outfits. Køb matchende sommersæt eller skru op for kreativiteten med sommertøj i alverdens farver.

 

Stort udvalg af sommertøj til hele familien

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af lækkert sommertøj til hele familien. Vi har tøj til sommeren i masser af fine farver og materialer, der passer til årstiden. Med vores sortiment af sommertøj til damer, mænd og børn kan I glæde jer til lune sommerdage.  I vores udvalg finder du bl.a.:

  • Badetøj
  • Sommerkjoler
  • Solbriller
  • T-shirts
  • Shorts


.. og meget mere! Vi har masser af smart sommertøj til både store og små, og vi har noget for enhver smag. Leder du efter sommersko, der giver luft til fødderne, så finder du det også på Bilka.dk. Vælg sommertøj i luftige og lette materialer, og byd varmen velkommen.

 

Skab lette sommer outfits med Bilka.dk

Med vores sommertøj til familien kan I skabe jeres helt egne sommer outfits. Løse toppe, smarte shorts og lange kjoler – vi har tøj til ethvert sommer outfit. Lav et sommersæt med en top og et par shorts i samme farve eller vælg en smuk sommerkjole i fine farver.

Sæt sommertøjet sammen, som det passer jer og hop ud i det gode vejr – selvfølgelig med solcreme på! Fuldend dit sommer outfit med en smart og praktisk hat og hop i et par sandaler. Bliv klar til sommeren med Bilka.dk.