Tekstil_topbanner_2600x650
Tekstil_topbanner_2600x650

Tøj & sko til hele familien

Uanset om du er på udkig efter tøj til mænd, kvinder eller børn, så kan du finde det på Bilka.dk. Vi har tøj til forskellige lejligheder i mange størrelser, og med Danmarks største vareudvalg har vi også noget til enhver smag.

Se alle produkter
Populære mærker

Nyheder til kvinder

Se hele udvalget af de nyeste styles, farver og snit til kvinder. Pift garderoben op med sæsonens trends og tendenser og sammensæt det til din egen personlige tøjstil. Gå på udkig og bliv inspireret af de mange flotte nyheder. 

Tilbud på tøj & sko

Se vores udvalg af tøj og sko til hele familien på tilbud. Du finder smarte styles og farver til en god pris, når du shopper tøj og sko på tilbud her på Bilka.dk

Inspiration med VRS

Guides til tøj og sko

Vi har samlet en række forskellige guides, der hjælper dig med alt fra vaskesymboler og vaskeanvisninger, til hjælp omkring størrelser og hvordan du bedst vedligeholder dit tøj.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse.

Smart tøj til mænd og kvinder

På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af lækkert tøj i høj kvalitet, så du ka’ få fyldt klædeskabet op. Har du en kommende fest? Så find nye, smarte kjoler til damer eller flotte skjorter til mænd. Udforsk hele det brede udvalg af fancy tøj til mænd og kvinder, der med garanti kan få dig til at blive festens midtpunkt.

Tøj til børn i alle aldre og størrelser

Er dit barn i voksealderen? Vi har tøj i mange størrelser og til alle aldre, så du ka’ finde noget til både små og store børn. Du ka’ også finde et stort udvalg af tøj til babyer. Når du køber tøj online på Bilka.dk, får du lave priser, nem bestilling og hurtig levering. 

Det kan være besværligt at få børnene med ned i butikkerne, og derfor har vi på Bilka.dk gjort det nemt at købe tøj online: Vi har nemlig valgt at give dig ubegrænset returret. Så kan du bytte dine varer på dine præmisser, og når du får tid.

Stærke priser på tøj i høj kvalitet

Det behøver ikke koste en formue, når du skal have nyt tøj til klædeskabet. På Bilka.dk kan du finde stærke priser, der giver dig billigt tøj i høj kvalitet. Så kan du gå shop-amok - uden det ruinerer dig.

Vi har Danmarks største vareudvalg, så du ka’ finde tøj til alle hverdagens lejligheder. Derfor kan du finde alt fra åndbart sportstøj til bløde pyjamasser til mænd eller kvinder. Udforsk hele det store udvalg på Bilka.dk, eller spring direkte til nogle af de mest populære kategorier herunder: