Størrelsesguide på tøj & sko

Find den rigtige tøjstørrelse

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når du shopper tøj online. Det er dog vigtigt at du finder den størrelse der passer til dig, så du får mest glæde ud af dit køb. Derfor har vi her på siden samlet en størrelsesguide til dig, så du kan finde det du leder efter. Vi har lavet nogle guides, som hjælpe med at vise, hvor og hvordan du skal måle for at finde ud af hvilken størrelse du skal vælge. 

 

Størrelsesguide kvinder

Her finder du vores størrelsesguide til damer. For at finde den rigtige størrelse til dig, er det vigtigt at vide hvor du skal måle.

Du skal derfor måle din talje, din brystvidde, hoftevidde og benlængde, alt efter hvilket tøj du er på udkig efter.

 

Sådan måler du dig:

Brystvidde: Mål rundt om din krop, hvor barmen er størst. Bruger du BH, skal du have BH på når du måler dig, så resultatet bliver mere korrekt.

Talje: Mål rundt om overkroppen, der hvor du er smallest. Det er vigtigt, at du sørger for at målet er så korrekt som muligt, så dit tøj ikke strammer.

Hoften: Mål rundt om hoften, hvor hoften er bredest.

Benlængde: Mål din indvendige benlængde – fra skridtet og ned til gulvet.

Størrelsesguide mænd

Her kan du se vores størrelsesguide til mænd. Det er vigtigt at du måler de rigtige steder, så du får tøj der passer perfekt til dig.

For at finde den rigtige størrelse, så skal du måle din livvidde, brystvidde, hoftevidde og benlængde.

 

Sådan måler du dig:

Brystvidde: Mål rundt om brystet, hvor brystet er bredest.

Livvidde: Mål rundt om din overkrop. Her skal du både måle om navlen og ved buksekanten.

Hoftevidde: Mål rundt om hoften, der hvor din hofte er bredest.

Benlængde: Mål din indvendige benlængde - du skal måle fra skridtet ned til gulvet.

BH størrelsesguide

Mange kvinder bruger den forkerte BH-størrelse, da de ikke er opmærksomme på, at kroppen ændrer sig. En forkert størrelse BH kan give smerter i ryg og skuldre, røde mærker på huden eller noget helt tredje. I denne guide kan du lære, hvordan du selv kan måle dig til den helt rigtige BH-størrelse.  

Størrelsesguide til børn

Er du på udkig efter en størrelsesguide til børn, så kan du finde den lige her! V hjælper dig med at vælge den rigtige størrelse til børnene.

Størrelsesguide til baby

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når det gælder de mindste i familien. Derfor har vi lavet en guide der hælper dig med at vælge den rigtige størrelse til din baby.

Størrelsesguide til sko

Du skal have en sko der sidder godt på foden. Vores størrelsesguide til sko hjælper dig med at finde et par der sidder perfekt.