Neglelak

Neglelak kommer i mange forskellige farver og nuancer, og derfor er der rige muligheder for at lege her. Prøv hvordan neglelak i farver kan give det pift, som gør dit outfit perfekt, eller oplev hvordan neglelak kan understrege din personlighed. Find alle farverne på Bilka.dk.

Den store guide til flotte negle

Er du i tvivl om, hvordan du får stærke og flotte negle, der er klar til neglelak? I denne guide giver vi dig gode råd til, hvordan du kan få smukke negle. Du kan bl.a. læse meget mere om, hvordan du gør dine negle klar til neglelak.

Brug neglelakken, som du vil

Neglelak giver masser af rum til kreativitet og udforskning. Det betyder også, at neglelak i farver har mange anvendelsesmuligheder, og du ka’ for eksempel overveje følgende: 

  • Brug neglelak eller neglelak-sæt som prikken over i’et til dit outfit. Det kan være, at du kan kombinere din koboltblå kjole med en midnatsblå neglelak med en let glitren til festen, eller måske kan du parre den bordeaux neglelak med dit mørkerøde business-suit på arbejdet? På den måde bliver neglelak i farver et sidste pift, der fuldender looket.
  • Du ka’ også bruge neglelak til at udtrykke din personlighed eller skabe et moderne statement – ligesom en T-shirt med et citat – bare på en mere diskret og sofistikeret måde. Det kan for eksempel være pangfarver til et mørkt outfit, neglelak kombineret med nail art, så du kan skabe neglekunst, eller negle med mønstre i flere farver. Her vil det være særligt smart at vælge et neglelaksæt, for så får du flere farver med i købet. Valget er dit, så prøv dig frem og se, hvad der passer til dig og din stil.

 

Uanset hvad du er til, så husk altid neglepleje, som gør, at din neglelak kommer til at sidde bedre og flottere. Husk også underlak, overlak og neglelakfjerner. 

 

Disse nuancer af neglelak bør du have i makeup-pungen

Neglelak kommer i alle regnbuens farver, og er du i tvivl om, hvilke nuancer du bør købe, vil det altid handle om personlige præferencer.

Nogle nuancer er dog mere alsidige end andre, og derfor kan du med fordel investere i en mørkeblå, en blommefarvet og en lys rosa – med mindre du er mere til pangfarver. Her er nemlig tale om farver, du kan bruge til næsten alle outfits.