Badehåndklæder

Her på siden finder du vores store udvalg af badehåndklæder i lækker bomuldskvalitet og ikke mindst et væld af flotte og stilrene farver. Gå på opdagelse i udvalget, og find det rette badehåndklæde til dine præferencer.

Badehåndklæder i dejlige store størrelser

Et badehåndklæde har den perfekte størrelse til de almene behov derhjemme. Med et mål på 70x140 cm er der masser af blød bomuld at give af og tørre dig i. Dermed kan du vikle dig ind i dejligt stort håndklæde og få lidt ekstra luksus ind i hverdagen.

På Bilka.dk kan du vælge blandt badehåndklæder i flere forskellige kvaliteter samt med forskellige egenskaber til dine behov. Vores serier af diverse håndklæder til hele familien består af henholdsvis Maison, Maison Lux og Salling. Alle står for lækker kvalitet og design i flotte farver. Du kan læse meget mere om dette i vores guide til håndklædekvaliteter.
 

Find et badehåndklæde til din indretningsstil 

På Bilka.dk finder du rigelig med inspiration til din boligindretning. Det gælder også for badeværelset, hvor vi blandt andet præsenterer en flot samling af badehåndklæder i både tidløse og trendy farver. Uanset om du går efter det stilrene, kulørte eller neutrale udtryk, har vi sikkert et badehåndklæde i en passende farve for dig.
 

Gode råd om vask af badehåndklæder 

Du får selvfølgelig mest glæde af dit badehåndklæde, hvis det er så blødt som muligt, og det kan tørre dig ordentligt. Til at sikre begge dele er der en række smarte tips samt generelle vaskeanbefalinger, du bør følge. Et godt trick, til at optimere dit håndklædes evne til at absorbere, er at lægge det i blød i koldt vand i 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så håndklædet kan absorbere endnu bedre. 

Derudover bør du vaske dine badehåndklæder ved mindst 60 grader, så bakterier, skidt, eventuelle vira og lignende fjernes. Hvis det er muligt, bør du tørre håndklæderne i tørretumbleren, så materialet forbliver blødt. Undgå også at tilsætte skyllemiddel, da det påvirker absorberingsevnen negativt. Så kan du blive godt tør og føle den lækre luksus fra dit badehåndklæde - gang efter gang.