Max Factor

Leder du efter et makeup-mærke med en lang og glorværdig historie bag sig, vil Max Factor være et godt bud. Eventyret startede i Amerika for over 100 år siden, og siden da er makeup-imperiet bare vokset. Få derfor alt til ansigtet fra Max Factor på Bilka.dk.

Max Factor-makeup af høj kvalitet 

Max Factor er et af de mest velkendte makeup-brands overhovedet i verden på linje med konkurrenterne som L’Oréal, Gosh Copenhagen og Maybelline, så her er du sikret rigtig høj kvalitet. 

Max Factor har fokus på at skabe makeup, der både er let for forbrugerne at påføre, og makeup, der kan gøre en forskel – både for selvtilliden og for ansigtet. Virksomheden tror på at fremhæve din egen unikke skønhed, så du bliver den bedst mulige version af dig selv. Så her får du tre grunde til at vælge Max Factor næste gang: 

  • Max Factor har over 100 års erfaring 
  • Max Factor skaber innovative produkter, der med få tiltag kan bringe det bedste frem i dig 
  • Max Factor er en verdensomspændende koncern og et af verdens mest anerkendte makeup-brands 

 

På Bilka.dk fører vi flere hundrede forskellige Max Factor-produkter, så tag et kig her på siden, og find din favorit. Du ka’ på en nem og enkel måde udvælge dine varer, som både kan booste din selvtillid og gøre dig til den smukkeste version af dig selv. 

 

Hvilke Max Factor-produkter kan jeg få?

Max Factor-makeup fører alt inden for moderne sminke, og derfor kan du finde alt til ansigtet, øjnene, læberne og neglene her. Når det kommer til ansigtsmakeup, kan du vælge mellem flere typer af foundation, som er ansigtets lærred.  

Når foundationen er lagt, kan du korrigere de værste mørke rande og urenheder med brandets innovative concealere. Max Factor har et stort fokus på øjne, så gå på opdagelse mellem de mange øjenskygger med tilhørende eyelinere, som giver dig smukke og intense øjne.  

Læberne kan få lidt lipliner eller læbestift og kinderne lidt farve med blush, og når du er færdig, kan du fastlåse det hele med Max Factors pudder. Så er du klar til at møde verden med forbedret selvtillid.