Gurli Gris tøj

Gurli Gris og hele hendes søde, lyserøde familie er højtelsket blandt mange børn. Elsker dine børn også de populære grise, vil de garanteret også være helt pjattet med Gurli Gris tøj. På Bilka.dk er udvalget stort af tøj med Gurli Gris og accessories fra brandet – tag et kig selv her på siden. 

Skab glæde med Gurli Gris på tøjet 

Mange børn kender uden tvivl den elskelige og humørfyldte familien Gris fra tegnefilmsserien, Gurli Gris. Familien består af Far Gris, Mor Gris, Gustav Gris og naturligvis Gurli Gris. Sammen bor i de et lille hus på en bakketop, hygger sig med deres forskellige dyrevenner og oplever små hverdagsting, som de fleste børn kan relatere til. 

Hvis dit barn bare ikke kan få nok af Gurli og hendes familie, er tøj med Gurli Gris sikkert også et hit. På Bilka.dk er der børnetøj og andet tilbehør med motiver af de højtelskede karakterer fra den populære familie. 

Leg med Gurli og familien på tøjet 

Leg skal der være plads til – også i tøjet. En hel dag i institutionen eller derhjemme kræver tøj, som er godt at kunne bevæge sig i. Når du køber Gurli Gris tøj eller tøj med andre motiver på, er det derfor en god idé at tænke over følgende: 

  • Størrelsen: Stramt tøj er ikke rart at have på. Omvendt kan tøj, som er for stort, også være en hæmsko for børnene. Er tøjet stort, kan det nemlig gå ud over børnenes bevægelse, når de f.eks. leger. Så sørg gerne for at købe noget tøj, der passer børnenes størrelser. 

  • Motivet: Det er garanteret ikke helt lige meget, hvilken Gurli Gris-figur eller farve der er på tøjet. Ofte har børn nemlig deres egne meninger om, hvad der er sejt at have på. 

Køb Gurli Gris tøj på Bilka.dk 

På Bilka.dk er der et bredt udvalg af varer fra Gurli Gris. Skal børnenes garderobe have en opdatering, finder du Gurli Gris børnetøj og andet tilbehør fra mærket. Eksempelvis er der også søde strømper, smarte solbriller og seje børnekasketter med de højtelskede karakterer på. Farverne og motiverne er forskellige, så der er helt sikkert også noget, som dit barn vil gå med fra Gurli Gris-universet. Kig nærmere her på Bilka.dk.