Makeupbørster

Uden de rette værktøjer kan det være svært at lægge god makeup, og derfor skal du ikke gå ned på udstyr. På Bilka.dk fører vi Danmarks største varesortiment, der blandt andet inkluderer makeup-pensler og makeup-børster. Gå på opdagelse her, og oplev, hvordan makeuppen bliver lettere med makeup-børster.

Find lige den makeup-børste, du har brug for

På Bilka.dk hjælper vi dig med alle de produkter og varer, du har brug for i dagligdagen, og vi er mere end blot en butik. Vi forhandler oplevelser, og med vores makeup-brushes og -pensler er du sikret det bedst mulige grundlag for at lægge den perfekte makeup. 

Makeup-pensler kommer i mange forskellige former og varianter, og i makeup-verdenen er en børste ikke bare en børste. Det betyder, at du i vores sortiment blandt andet kan støde på følgende: 

  • Pudderbørster – giver den perfekte fordeling af pudder 
  • Læbebørster – sikrer en helt skarp læbestift 
  • Foundation-børster – giver en grundig påføring af foundationen 
  • Blender-børster – bruger du til at ”smelte” makeuppen sammen 
  • Vinklede børster med skrå facon – perfekt til eyelineren under øjet 
  • Øjenskyggebørster – lægger øjenskyggen, som du vil have det 
  • Makeup børste-sæt – kommer med flere af ovenstående pensler samlet i én pakke 

 

Derudover kan du finde andre ansigtsmakeup-redskaber som for eksempel svampe, der især er ideelle, når du skal lægge foundation. Det er en smagssag, om du foretrækker makeup-pensler eller svampe til dette – nogle bruger begge dele. 

 

Hvilke makeup-børster skal jeg investere i?

Hvis du bliver helt rundt på gulvet over alle de forskellige makeup-brushes, du finder både i makeupbørste-sættene eller i soloform, så fortvivl ikke. Du behøver ikke nødvendigvis dem alle sammen, så du kan starte med at investere i et par stykker. 

Her vil især foundation-børsten være et must. Den vil klart dosere foundationen bedre end fingrene, og supplér eventuelt med svampen. En øjenskyggepensel kan du ikke leve uden – den er essentiel, for den sørger for at give et jævnt og lige lag øjenskygge.  

Skråpenslen er et godt værktøj til dig, der ønsker mere lige streger – for eksempel lige over eller under øjet. Og endelig vil læbepenslen være den eneste måde at få en helt snorlige læbestift på.