Søde badedragter til børn

Er vejret til en strandtur, eller er du så heldig, at du skal på en dejlig badeferie? På Bilka.dk finder du et smart udvalg af badedragter til børn og babyer. Dyk ned i vores søde badetøj her, og bliv klar til din næste både oplevelse.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Hop i en skøn badedragt til børn

Børn fortjener, ligesom som os selv, at blive forkælet en smule mere, når temperaturen stiger, eller turen går sydpå. Vi har på Bilka.dk derfor et bedårende udvalg af skønne badedragter til børn, så din lille guldklump kan nyde det dejlige, varme vand. 

Du kan med fordel kigge efter en yndig badedragt med UV-filter. Så bliver dit barn beskyttet mod solen uden brug af solcreme. Hvis det ikke er nok, så bør du også overveje en smart baby-solhat for både at fuldende dit barns look og yde mere beskyttelse.

Her vil et par gode solbriller til børn også være oplagte, hvis du og din familie for eksempel skal et sted hen, hvor mængden af sol er rigtig høj. Se mere af vores dejlige tøj og tilbehør til børn på Bilka.dk.

 

Badedragt til børn i flere aldre

Vores fine udvalg af smart badetøj til børn fås til mange aldre og med forskellige motiver, farver samt designs. Du ka’ derfor regne med badetøj, som dit barn mangler til den dejlige tur med familien. Kommer du til at bestille den forkerte model? Du har heldigvis ubegrænset returret. Det gælder så længe emballagen er original og intakt. Husk din kvittering. 

Det kan være fristende at lade badetøjet tørre i solens varme stråler. Men det er vigtigt, at du passer på dit barns nye badetøj, hvis det skal se pænt ud i længere tid. Derfor bør du først skylle badetøjet med vand, så du fjerner stoffer som klor og salt. Hæng bagefter badetøjet et tørt sted, og lad det tørre stille og roligt. 

På den måde kan dit barn bruge sit nye badetøj i flere sæsoner, uden at tøjet mister farve og fleksibilitet. Imens badetøjet bliver klar igen, kan du passende svøbe guldklumpen ind i en behagelig og varm badekåbe til børn, som de kan hygge sig med i ventetiden.