Paw Patrol tøj

Marshall, Chase og de andre søde venner fra Paw Patrol er superpopulære blandt mange børn. Elsker dine spilopmagere også de mange potedask og sjove eventyr fra hundehvalpe-patruljen, vil børnene sikkert også blive ellevilde med Paw Patrol tøj. Find tøjet, Paw Patrol strømper, Paw Patrol kasketter og andre accessories fra mærket i børnetøjs-udvalget her på Bilka.dk. 

Hop i Paw Patrol tøj 

Paw Patrol er en sød animationsserie. Serien har gennem flere år været meget populær og er det stadigvæk den dag i dag. Især begejstrer de verdensberømte hundehvalpe familiens yngste børn med forskellige eventyr, hvor hvalpene rykker ud for at redde kæledyr og andre i fare. 

Ligeså sikker en vinder vovserne er på skærmen, ligeså sikker en vinder er hvalpene på tøjet til børnene. Karaktererne kan fås på et væld af børnetøj og andet tilbehør – se bare her på Bilka.dk, hvor den søde hvalpe-humor er at finde. 

Søde Paw Patrol strømper 

Først den ene fod. Så den anden fod. Det bliver bare lidt sjovere for børnene at tage strømper på, når søde og seje motiver af de kendte redningshunde er på sokkerne. Og måske kan du finde et par Paw Patrol strømper, hvor dine børns favorit-karakterer er på. 

Når du køber strømper fra Paw Patrol til de yngste, skal du selvfølgelig vælge ud fra størrelsen. Det duer ikke, at det strammer om fødderne. Mange af Bilka.dk’s Paw Patrol strømper kan du desuden købe i sampakker, hvor hunde-motiverne er forskellige fra par til par. 

Seje Paw Patrol kasketter til solrige dage 

Når solen skinner, er det rart for børnene at have børnekasketter på. Kasketter er praktiske, fordi de giver skygge til ansigtet og afskærmer solen. Samtidig kan en kasket have et andet formål. Mange børn synes nemlig, at det er lidt sejt at have en kasket på hovedet som en smart del af outfittet.  

Vil dit barn elske, at de søde Paw Patrol-hunde er på kasketten, kan du købe Paw Patrol kasketter på Bilka.dk. Så er du på udkig efter en praktisk, men smart kasket fra Paw Patrol finder du den her hos os.