Badetøj til børn

Mangler du nyt badetøj til dit barn, så I kan komme til stranden eller på badeferie? På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af bikinier, badedragter og badeshorts. Udforsk udvalget her på siden, og køb badetøj til dine børn.

STØRRELSESGUIDE TIL BØRN

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Vi hjælper dig i vores størrelsesguide til børn, så du får bestilt den rigtige størrelse hjem.

Find nyt, smart badetøj til børn

Er du på udkig efter en badedragt eller bikini til din pige? Måske du mangler et par badeshorts til din dreng? På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af forskelligt badetøj til børn. Vi har badetøj i et hav af farver med forskellige mønstre, så du ka’ købe præcis det badetøj, som dit barn gerne vil have. 

 

Vi har badetøj til babyer

Det er en rigtigt god idé at tage din baby med til svømning, da det styrker motorikken. Der er en større bevægelsesfrihed i vandet, hvor din baby vil komme hurtigere frem end på land. På Bilka.dk kan du finde badetøj til babyer med indbygget ble - også kaldet badebleer. Nogle svømmehaller kræver, at din baby har både badeble og badebukser på, og derfor kan du selvfølgelig købe begge dele her på siden. Se også hele vores udvalg af babytøj.

 

Badetøj til børn i alle aldre

På Bilka.dk kan du finde badetøj i et hav af forskellige størrelser til børn i alle aldre. Vi har alt fra babytøj til størrelse 16 år - eller 176 centimeter - der er den største børnestørrelse på Bilka.dk. Du ka’ finde alt fra en feminin bikini til teenagere til et par smarte badebukser med et fedt motiv til din lille dreng. Hvis dit barn er vokset ud af børnestørrelserne, kan du også tage et kig på vores badetøj til kvinder eller badetøj til mænd.

 

Beskyt dit barn i solen

Når solen bager ned på vores elskede børn, er det vigtigt at beskytte dem med solcreme og skygge. Solen står højest mellem klokken 12 og 15, og derimellem er det en god idé at børnene har en T-shirt på, når de ikke bader, for at mindske risikoen for solskoldninger. Derudover kan du beskytte dit barn med en solhat, kasket eller bøllehat.