Solhatte til baby

Når sommersolen bager ned på os, er det vigtigt at passe på. Derfor er en solhat til babyer helt ideel, når UV-indekset er højt. Beskyt også dine større børn med en kasket eller bøllehat, som du ka’ finde her på siden.

Find et beskyttende solhat til babyer

Selvom du sikkert kan komme i tanke om mange andre steder end Danmark, hvor UV-indekset fra solen er højt, så sker det, at solen skolder os her i landet. De små børn er mere udsatte over for solen, og det er derfor vigtigt at beskytte guldklumperne, når solen bager ned på os. Du ka’ derfor finde en god solhat til babyer, som kan beskytte dit barns hoved mod de skarpe stråler. Her på siden kan du udforske et stort udvalg af hovedbeklædning, hvor du blandt andet kan finde:

  • Kasketter til børn
  • Bøllehatte til børn

 

Tag også et kig på vores udvalg af solbriller til børn.

Køb smarte kasketter til børn på Bilka.dk

Kasketter er også en perfekt løsning til, når dit barn gerne vil være ude i solen. En kasket har en enkelt skygge, og du ka’ vende og dreje den, så den beskytter mod enten hovedet eller nakken. Kasketter til børn giver et smart look om sommeren, men du ka’ helt sikkert også få glæde af en kasket om vinteren, når solens stråler kommer forbi skyerne - og så varmer den også toppen af hovedet. Match kasketten med et par fede shorts og en t-shirt.