Børnesko

Uanset om du skal bruge sko til barnets første dag i skolen eller et par nye støvler til vintersæsonen, kan du finde det på Bilka.dk Vi har stærke priser, så du ka’ finde billige sko i høj kvalitet til dine børn.

Størrelsesguide til børnesko

De små fødder vokser og vokser. Derfor er det vigtigt, at dit barn altid går i sko, der passer til barnets fødder. Derfor får du i denne guide hjælp til, hvordan du finder den rette skostørrelse til dit barn og andre gode råd. 

Hvordan vasker man sko?

Er børnenes sko blevet mudrede til? Bare rolig. De kan heldigvis rengøres, så de bliver fine igen. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan rengøre og vaske sko. Du får også tips til, hvordan du kan fjerne dårlig lugt fra skoene.

Find et par børnesko, som kan holde til en tur på legepladsen

På Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af børnesko i høj kvalitet, der kan klare turene på legepladsen, som godt kan være hårde for skoene. Her kan du både finde vinterstøvler til de kolde dage, hvor børnene selvfølgelig stadig skal kunne lege udenfor samt sandaler til de dejlige sommerdage. Uanset hvor og hvornår dit barn skal ud at lege, kan du finde et par sko, der kan holde til det på Bilka.dk.

 

Vi har børnesko i fede farver

Har dit barn en yndlingsfarve? Så kan du med garanti finde et par, som de vil elske på Bilka.dk. Vi har nemlig børnesko i alle regnbuens farver, så dine børn kan løbe stolte rundt i fodtøj med deres yndlingsfarver. Vi har også mange sko til børn med glimmer og blinklys, så guldklumperne kan blive smart i en fart. 

 

Snørrebånd eller velcro?

Er dit barn ikke gammelt nok til selv at binde sine sko, så kan du med fordel vælge et par med velcro. Et par sko i velcro er lettere for dine børn, når de selv skal tage dem på, da de bedre kan lukke skoene, efter de er kommet på fødderne.

Det kan også være, at du gerne vil til at lære dit barn selv at binde deres sko, så de bliver mere selvstændige, og du slipper for at gøre det. Hvis det er tilfældet, så kan du finde et stort udvalg af børnesko med snørrebånd her på siden. 

 

Vi har ubegrænset returret på alle vores varer

Det er altid svært at finde de helt rigtige sko til børn, som både passer i størrelsen, og som de gider at gå med. Derfor tilbyder vi ubegrænset returret på alle vores varer, så du til hver en tid kan bytte dine børnesko, hvis de ikke passer.