Pokémon tøj

Pikachu og mange andre Pokémons fra det verdenskendte brand har været populære siden midten af 90’erne. Og har du en vaskeægte fan derhjemme blandt de mindste, kan du overraske dem med Pokémon tøj. På Bilka.dk er udvalget bredt af Pokémon tøj til børn – se bare selv! 

Pokémon tøj fra top til tå til børn 

”Pokémon, jeg fanger dig!”. Har du et barn, der simpelthen bare elsker Pokémon? Ja, så er børnetøj fra brandet med garanti et sikkert hit i garderoben. Søde og seje Pokémons på tøjet er perfekte til særlige lejligheder og ikke mindst til hverdagen derhjemme, i børnehaven eller henne i skolen, hvor dagen går med leg, sjov og læring. 

 

Overordnet set kan Pokémon tøj til børnene fås som: 

  • Bukser: Bukser med Pokémons fungerer til alle slags overdele. Ofte er bukserne i sweat-materiale, hvilket gør, at de er dejlig bløde for børnene at have på. 

  • Bluser: Langærmede bluser med forskellige Pokémons på er oplagte at tage på, når vejret er lidt køligt. De lange ærmer kan altid smøges op, hvis det bliver for varmt for børnene. 

  • T-shirts: Er det lunt udenfor eller inde, er det oplagt at give børnene t-shirts på. De forskellige Pokémons har forskellige størrelser på t-shirtsene, så der er lidt til enhver smag. 

 

Et hit siden 90’erne 

Langt de fleste kender til Pokémon. Måske du selv endda var kæmpefan som barn? Selvom det efterhånden snart er nogle år siden, at brandet så dagens lys tilbage i 1996, storhitter det stadigvæk blandt børn og unge verden over. 

Især er det let at blive opslugt af Pokémon-universet, fordi farverige og eventyrlige figurer i alverdens former og faconer fascinerer i blandt andet film, tegnefilmserier, mobilapps, Pokémon kort og ikke mindst på Pokémon tøj. 

Fang Pokémon tøj på Bilka.dk 

Ligesom du i forskellige Pokémon-spil kan fange Pokémons, kan du ’fange’ yndlings-figurerne fra det japanske brand, når du går på opdagelse i Bilka.dk’s udvalg af Pokémon-produkter. Køb blandt andet Pokémon tøj til børnene, som kan vælge imellem alt lige fra bukser og bluser til t-shirts. Fælles for alt tøjet er, at der er forskellige Pokémon-motiver med trykte designs fra det eventyrlige univers, som er let genkendelige. Tag et kig i udvalget her på siden.