Falske negle

Falske negle har måske et lidt uheldigt ry, men det er ganske ubegrundet. Kunstige negle er nemlig for alle, der ønsker skønnere negle – både dig, der foretrækker ekstra lange og dekorerede negle og dig, der ønsker et mere naturligt resultat. Oplev Danmarks største vareudvalg på Bilka.dk.

Kan jeg også bruge falske negle?

Kunstige negle er til alle, der går op i deres negle. Falske negle findes i forskellige materialer og er formet som en ægte negl, som du limer fast oven på din naturlige negl. Og så har du nye negle, som hverken er nedbidte, flossede, knækkede eller på anden vis beskadigede. Her får du fire gode grunde til at prøve kræfter med falske negle: 

  • Kunstige negle er nemme at bruge – du skal bare lime dem på 
  • Du ka’ få de negle, du godt kan lide – enten de lange festlige eller de korte og naturlige. Du kan selv tilpasse længden ved at klippe dem til 
  • Du ka’ få falske neglesæt med alt, hvad du behøver 
  • Du ka’ også prøve kræfter med nail art, hvis du tør – her er tale om kunst, som kan pryde neglene. Vælg for eksempel nail art stickers, som du nemt kan klistre på de kunstige negle 

 

Husk, at uanset hvilken type kunstige negle, du ønsker, er god neglepleje alfa og omega for, at de nye negle kommer til at sidde godt. Find det hele på Bilka.dk, hvor vi sælger mere end bare negleprodukter. Vi forhandler i stedet oplevelser, så du får kvalitetsprodukter, der gør en forskel for dig. Også i forbindelse med kunstige negle og nail art kits. 

 

Optimér dit look med falske negle

Neglene udgør en stor del af dit helhedsindtryk, og med kunstige negle kan du fremvise flotte negle – præcis, som du foretrækker dem. Ønsker du et diskret look, kan du vælge falske neglesæt i en naturlig ”neglefarve”, hvor du klipper neglene helt til.

Er du i stedet til det festlige, kan du vælge at beholde længden eller vælge falske neglesæt med farvede negle. Du kan også prøve en fransk manicure eller nail art kits, hvor du kan gøre neglene til små kunstværker.