Øjne

Øjenmakeup dækker blandt andet over mascara, eyeliner, øjenskygge, øjenbryn, falske øjenvipper, serum og farve, og her er tale om produkter, der fremhæver og forskønner området omkring øjnene. Se det store sortiment på Bilka.dk, og køb alle dine favoritter. Hold dig ikke tilbage, der er nemlig ubegrænset returret.

Populære mærker

Øjenmakeup til alle behov

Du ka’ på Bilka.dk få alle de makeup-produkter til øjnene, som du har brug for i det daglige. Vi fører et stort udvalg af kvalitets-øjenmakeup, hvor du på overskuelig vis kan få alle dine favoritter fra for eksempel L’Oréal, Rimmel, Gosh og Maybelline

I vores sortiment af makeup til øjnene finder du en række forskellige produkter, og er du ikke helt erfaren inden for området, får du her en gennemgang af, hvad de vigtigste produkter kan: 

  • Mascara: Mascaraen er den farve, du lægger på vipperne med en lille børste. Mascaraen er et klart must i makeup-pungen, for den gør en fænomenal forskel for dit udseende. Med farve på vipperne får du et friskere og mere intenst udtryk. 
  • Eyeliner: Eyelineren er den farvede streg, du lægger langs øjets våde kanter. Læg den på den øverste kant for at få mere intensitet, og læg den på den nederste kant for at få mere definition. Eyelineren er et sandt multiprodukt, der flot indrammer øjnene. 
  • Øjenskygge: Øjenskyggen er den farve, du lægger over øjet op mod øjenbrynene. Den er med til at skabe et større helhedsindtryk, og du kan med fordel lege med nuancerne. Vælg neutrale, når du ikke vil skille dig for meget ud, og gå efter de intense nuancer, når du vil være i fokus.

 

Find de mange nuancer inden for hver produkttype på Bilka.dk, og få funklende øjne på et splitsekund. 

 

Øjenmakeuppens øvrige facetter

Makeup til øjnene består også af kunstige øjenvipper, som kan erstatte dine egne, hvis de mangler fylde og længde. Med serum vil vipperne kan du styrke dem, så dine øjne får en smuk kant, der virker dragende og tillokkende. 

Derudover skal du ikke glemme øjenbrynene. Du ka’ fylde dem ud eller definere dem, når du gerne vil indramme ansigtet på smukkeste vis. Kom i gang nu, og fremhæv dine bedste sider.