Neglepleje

Dine negle fortjener god neglepleje for at kunne være stærke og flotte at se på. Opdag de mange former for pleje af negle på Bilka.dk, og få mulighed for at udføre din egen spa-neglepleje hjemme hos dig selv. Find alt, hvad du har brug for her.

Den store guide til flotte negle

Vil du gerne have flotte og stærke negle? Så skal du læse den store guide til flotte negle! Her giver dig gode råd til, hvordan du kan få smukke og stærke negle. Du kan bl.a. læse mere om, hvordan kosten påvirker dine negle. Læs med og bliv klogere på dine negle!

Lav neglepleje derhjemme med få lette tiltag

Dine hænder og negle er et af dine vigtigste og mest fremtrædende visitkort, så med lidt pleje af neglene kommer du til at fremstå stærkere og mere soigneret. Faktisk skal der ikke meget til, før du kan få flotte og velplejede negle. 

På Bilka.dk forhandler vi en række kvalitetsprodukter inden for neglepleje og neglepleje-sæt til hjemmebrug, så du ka’ få negle, som var du lige trådt ud af den professionelle neglesalon. Det tæller produkter som neglefile, neglebåndsolie, neglehærdere og neglelakfjernere. 

 

Vælg den rette neglepleje

Vores neglefile er skabt til at give en grundig filing samtidig med, at der bliver passet godt på neglene, mens du filer – så slipper du for flossede kanter. Vil du have den bedste neglepleje hjemme med neglefilen, bør du som udgangspunkt kun file på toppen og ikke i siderne. 

Når neglene er nyfilede, kan du med fordel give dem lidt ekstra pleje med neglebåndsolie, som styrker dem og gør dem mere modstandsdygtige. Her er tale om pleje af neglene med styrkende ingredienser, der også kan være med til at modvirke smertefulde neglerødder. 

 

Få neglepleje, der styrker neglene

Supplér gerne med en neglehærder, der minder lidt om en neglelak, men med styrkende ingredienser, der gradvist styrker neglene, så de ikke så let knækker eller flosser. Neglehærdere kommer med eller uden farve. Endelig er en god neglelakfjerner vigtig, når du skal fjerne gammel lak effektivt. 

Når du skal anvende dine neglepleje-sæt, kan du med fordel kombinere plejen med følgende: 

  • Neglelakker, som giver dine negle flotte farver og nuancer 
  • Falske negle, der giver flottere hænder, hvis dine egne negle ikke er helt præsentable.

 

Find det hele på Bilka.dk, hvor det er vores mål at forhandle oplevelser snarere end bare varer. Prøv derfor vores negleplejeprodukter, og få en skøn spa-oplevelse i eget hjem.