Gummistøvler til børn

Efter en regnvejrsdag er vandpytterne noget af det sjoveste for et barn. Derfor er det vigtigt med et par gode gummistøvler til dine børn, så de kan hoppe i alle de vandpytter, de vil. Find et par i dit barns størrelse her på siden.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Vandtætte gummistøvler til børn

Find et par vandtætte gummistøvler til dine børn på Bilka.dk, så den udendørs leg i regn og slud bliver til en fest. Med et par børnegummistøvler kan du sende dit barn ud i regnen uden bekymring om våde sokker, når de kommer tilbage. Vi har et par vandtætte gummistøvler klar til dit barn uanset størrelsen, og hvis du selv skal en tur med ud at lege, kan du også finde gummistøvler til mænd og kvinder på Bilka.dk.

 

Bestil den rigtige størrelse gummistøvler til dit barn i første omgang

Det kan være svært at vide præcist, hvilken størrelse dit barn skal bruge i gummistøvler. Du ka’ derfor tage et kig på vores størrelsesguide inde på hvert produkt, når du har fundet et par, du kunne tænke dig. Tag eventuelt et kig i dit barns nuværende sko, og se, hvilken størrelse de har. Du ka’ også tage sålen ud og måle, hvor mange centimeter den er - i vores størrelsesguide, kan du nemlig se, hvor lang sålen er ved de forskellige størrelser af gummistøvler til børn.

 

Få ubegrænset returret på gummistøvler til børn

Hvis du er i tvivl, om du bestiller den rigtige størrelse, kan du nyde fordel af ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Du ka’ eventuelt bestille to par gummistøvler til børn hjem i forskellige størrelser, hvis du er i tvivl om hvilket par, der passer bedst. Så kan du prøve begge par på derhjemme, beholde det rigtige par og sende den forkerte størrelse retur til os. Så bliver det ikke lettere at handle online.

 

Find også regntøj til børn på Bilka.dk

Har du også brug for nyt regntøj til de små, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har både gummistøvler og regntøj i forskellige farver, så du ka’ matche hele outfittet.