Håndklæder

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af lækre og farverige håndklæder i bomuld til badeværelset. Vi har håndklædeserier fra Salling, Maison og Maison Lux. Til de mindste i familien har vi også smarte håndklæder med kendte motiver.

Hvilken håndklæde kvalitet skal jeg vælge?

I guiden her kan du læse mere om vores håndklædeseriers kvalitet og egenskaber

Alle vores håndklæder er Oeko-Tex godkendte. Det er din garanti for, at produkterne er testet for mere end 300 forskellige skadelige stoffer. Du kan læse mere om Oeko-Tex her.
Bilka har en lang tradition for håndklædeproduktion i høj kvalitet, og derfor er håndklæder fra Bilka det helt rigtige valg for dig, der der vil passe godt på dig selv og din familie.

Håndklæde serier - lækker kvalitet og flotte farver og designs

Vi fører på Bilka.dk håndklædeserier fra SSalling, Maison og Maison Lux. Du finder vaskeklude, gæstehåndklæder, håndklæder, badehåndklæder og badelagen i 100% bomuld. Håndklæder fra Bilka.dk er med super slidstyrke, rigtig god absorberingsevne og i forskellige farver. Vi fører microfiber håndklæde til dig, som dyrker sport og har brug for et let og effektiv håndklæde, der ikke fylder meget i tasken.

 

Håndklæder med kendte motiver

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af håndklæder i lækker bomuldskvalitet og forskellige designs. Blandt vores håndklæder med forskellige motiver og designs finder du håndklæder med sangere som Christopher, Rasmus Seebach og Justin Bieber. Vi har også håndklæder med kendte figurer fra film som f.eks. Trolls, Minions og Star Wars. Håndklæderne måler oftest 140x200 cm.
 

Hvilken kvalitet skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type håndklæde du skal vælge, så kan du med fordel læse vores håndklædeguide. Her giver vi dig et overblik over vores serier, kvaliteten, oprindelsesland, vaskeanvisninger og meget mere. Læs mere om hvilken kvalitet du skal vælge.