Håndklæder

På Bilka.dk tilbyder vi et bredt udvalg af lækre og farverige håndklæder til badeværelset. Vores udvalg omfatter håndklædeserier fra Salling, Maison og Maison Lux, samt charmerende håndklæder med kendte motiver til familiens yngste.

Hvilken håndklæde kvalitet skal jeg vælge?

I guiden her kan du læse mere om vores håndklædeseriers kvalitet og egenskaber

OEKO-TEX® STANDARD 100

Alle vores håndklæder er OEKO-TEX® STANDARD 100 certificerede. Det er din garanti for, at produkterne er testet for en lang række skadelige stoffer. Du kan læse mere om Oeko-Tex STANDARD 100 her.

Lækre håndklæder i flotte farver og designs

Vi fører på Bilka.dk håndklædeserier fra Salling, Maison og Maison Lux. Du finder vaskeklude, gæstehåndklæder, badehåndklæder og badelagner i 100% bomuld. Håndklæder fra Bilka.dk er med super slidstyrke, rigtig god absorberingsevne og i forskellige farver. Vi fører microfiber håndklæde til dig, som dyrker sport og har brug for et let og effektiv håndklæde, der ikke fylder meget i tasken.
 

Håndklæder med kendte motiver

På Bilka.dk har vi et stort udvalg af håndklæder i lækker bomuldskvalitet og forskellige designs. Blandt vores håndklæder med forskellige motiver og designs finder du håndklæder med sangere som Christopher, Rasmus Seebach og Justin Bieber. Vi har også håndklæder med kendte figurer fra film som f.eks. Trolls, Minions og Star Wars. Håndklæderne måler oftest 140x200 cm.
 

Hvilken kvalitet skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken type håndklæde du skal vælge, så kan du med fordel læse vores håndklædeguide. Her giver vi dig et overblik over vores serier, kvaliteten, oprindelsesland, vaskeanvisninger og meget mere. Læs mere om hvilken kvalitet du skal vælge.