Badetøj til damer

Solens varme stråler er ofte en god begivenhed til at hoppe i badetøjet, tage dig en dukkert, slikke sol på de skønne strande eller måske bare slappe af i haven. Gå derfor på opdagelse i vores fine udvalg af flot badetøj til kvinder nedenfor.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Find det rette badetøj til damer

Når vi iklæder os badetøj, så viser vi mere af vores kroppe frem, end vi normalt gør til dagligt. For nogle kan det virke grænseoverskridende. Derfor er det vigtigt, at du finder skønt badetøj, som du føler dig tilpas i. På Bilka.dk er der blandt andet utallige variationer indenfor badetøj med pæne designs, som passer til forskellige kropsformer - måske også din?

Er du typen, der sværger til den elegante bikini eller måske til den klassiske og tidløse badedragt? Så kan du finde det på Bilka.dk. Hvis du ønsker lidt mere fleksibilitet i din nye badedragt, så er lækkert sportsbadetøj måske bedst til dig. Så kan du også bruge din nye badedragt til intens træning eller blot længere svømmeture.

Hvis du alligevel fortryder dit køb eller bestiller den forkerte model, så har du heldigvis ubegrænset returret. Det eneste, du skal sørge for, er, at emballagen er original og intakt, samt at du husker din kvittering. På Bilka.dk får du en god oplevelse.

Pas godt på dit nye badetøj til kvinder

Klor, saltvand og sol slider på badetøj. Derfor er det fornuftigt, at du vasker det med omhu, så du også kan bruge badetøjet til næste ferie eller tur i svømmehallen med familien.

Du kan vælge at vaske badetøj til kvinder i hånden med en smule hårshampoo eller vaskepulver, men det fungerer også i vaskemaskinen. Hvis du er mere til maskinvask, så kan du med fordel tage et kig på vores praktiske vaskeposer, som skåner dit nye badetøj mest muligt. 

Til maskinvask anbefaler vi, at du bruger et skåneprogram, og at du efterfølgende lader dit badetøj tørre et lunt sted. Undgå skyllemiddel, da det nedsætter badetøjets elasticitet. Imens du venter, så kan du passende tage et kig i vores brede sortiment af bløde håndklæder til at svøbe dig ind i efter badeturen.