Hjemmesko til herrer

Hvis du altid fryser dine tæer, når du er derhjemme, så er et par hjemmesko til mænd lige noget for dig. De er behagelige at have på, og så holder de dine fødder dejligt varme. Se hele udvalget her på siden.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Bløde herre hjemmesko i forskellige designs

På Bilka.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige hjemmesko til mænd. Vi har hjemmesko med og uden hælkap, så du ka’ finde den model, du elsker. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Så læs med herunder, hvor vi beskriver de forskellige typer. 

 

Lukkede hjemmesko til mænd

Hvis gulvet derhjemme altid er koldt, og du fryser dine fødder og tæer, så kan du med fordel vælge et par lukkede hjemmesko til mænd. De lukkede sutsko holder utroligt godt på varmen, så dine fødder forbliver dejligt tempererede, når du har dem på. Match dine lukkede sutsko med en fed pyjamas til mænd.

 

Lukkede sutsko til mænd uden hælkap

Der findes også lukkede sutsko til mænd, som er uden hælkap, så de ligner slip-ons. Denne type hjemmesko er også dejligt varme, og så er de utroligt lette at få på, da du nemt kan stikke foden i dem. Så kan du nemt og hurtigt få dem på og af, når du bevæger dig fra sofaen til køkkenet og tilbage igen. Se også vores udvalg af nattøj til mænd.

 

Åbne herre hjemmesko med rem

Hvis du på udkig efter et par åbne hjemmesko til mænd, kan du naturligvis også finde det på Bilka.dk. Her har vi et stort udvalg af blandt andet Birkenstock. De åbne hjemmesko er knap så varme, men de skærmer dine fødder mod det kolde gulv, hvilket er en stor fordel. 

 

Forede hjemmesko til mænd

Hvis du skal gå all in på dine hjemmesko til mænd, så kan du finde et stort udvalg af de komfortable sko, der er foret indvendigt. Du ka’ få de forede modeller i blandt andet uld, der fungerer som fantastisk varmeisolation til dine fødder. Køb et par forede sutsko, til når du skal gå på det kolde kældergulv, eller hvis du altid fryser dine tæer.