Makeup til ansigtet

Makeup-produkter til ansigtet er med til at give en flot, jævn og ensartet hud, som får dig til at se friskere ud. Det tæller for eksempel foundation og concealer, som alle er værktøjer til at skabe den bedste version af dit ydre. Find udvalget på Bilka.dk.

Populære mærker

Bilka.dk har alt til ansigtet

Som dit hypermarked har Bilka.dk alt det, du skal bruge, for vi er mere end bare en butik. Vi sørger for at give dig oplevelser i stedet, og det gælder også for vores udvalg af ansigtsmakeup og ansigtsprodukter, som blandt andet tæller: 

  • Primer, som er det første lag i makeup-rutinen efter fugtighedscreme 
  • Foundation, der lægger den grundlæggende base 
  • Concealer, som dækker der, hvor der er mere brug for det – for eksempel bumser og mørke rande 
  • Blush, som giver farve i kinderne 
  • Bronzer, der giver glød og varme 
  • Pudder, der holder makeuppen på plads 

 

Derudover forhandler vi også forskelligt makeup-tilbehør som pensler, svampe og børster, der gør det nemmere at lægge makeuppen helt skarpt. 

 

Læg en flot ansigtsmakeup

Med ovenstående ansigtsprodukter får du alt det, du har brug for til at få det bedste frem i dit ansigt. Når du skal lægge en flot makeup, kan du med fordel starte med primeren, som sørger for, at resten af makeuppen kommer til at sidde bedre.  

Derefter er det foundationens tur, som er det produkt, der dækker ujævnheder i ansigtet, så det fremstår mere ensartet. Har du urenheder som bumser eller mørke rande under øjnene, der titter frem, kan du anvende en concealer til at dække dem, så den underliggende hud bliver så ensartet som muligt.  

Herefter kan du anvende lidt pudder til at ”sætte makeuppen fast”, så den bliver, hvor den skal. Ønsker du farve i ansigtet, kan du skabe de kernesunde røde kinder med lidt blush, og lidt bronzer giver en diskret solkysset farve – som var du lige vendt hjem fra ferie. 

Hvis du går meget op i din makeup, kan du også anvende highlight og contour, som er ansigtsmakeup, der skaber mere dybde i forskellene på strukturerne i ansigtet. Find alt det makeup, du har brug for på Bilka.dk.