Sandaler til børn

Er børnene vokset ud af deres sandaler fra sidste år? Så tag et kig på vores store udvalg af sandaler til børn i alle aldre. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, som du ka’ læse mere om nederst på siden.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Et stort udvalg af sandaler til børn i forskellige modeller

Der er stor forskel på børn, og derfor er der også stor forskel på, hvilke par børnesandaler de skal bruge. Der findes et hav af modeller og designs, som hver især har deres fordele. Du ka’ herunder blive klogere på, hvad de forskellige modeller tilbyder af fordele. 

 

Børnesandaler til det aktive barn

Hvis du har et meget aktivt barn, som spiller fodbold, klatrer i træer eller løber meget rundt på legepladsen, så er et par lukkede sandaler til børn det oplagte valg. De lukkede sandaler yder nemlig maksimal beskyttelse til foden, samtidig med de er luftige, til når vejret er for varmt til almindelige sko. Lukkede sandaler beskytter hele vejen rundt om foden, men har stadig huller, så der kommer god udluftning til tæerne. 

Som regel spænder du de lukkede sandaler fast med velcro, så de er også gode til små børn, som selv skal kunne tage sandalerne på. Du ka’ også finde et stort udvalg af børnetøj til de dejlige sommerdage på Bilka.dk

 

Åbne sandaler til børn

En åben sandal til børn er et godt valg, når børnene skal gå meget rundt, da de er super luftige og behagelige at have på. I kan altså med fordel tage et par åbne sandaler med på storbysferie, hvor I skal gå langt hver dag. Mange af de åbne sandaler til børn har justerbare remme, så du ka’ tilpasse sandalen helt perfekt til dit barns fod. 

 

Find børnesandaler til både drenge og piger

Har du en dreng, som gerne vil have en sandal med lys i, eller en pige, som er på udkig efter en sandal med glimmer? Så kan du finde det på Bilka.dk. Vi giver dig ubegrænset returret, så du ka’ returnere eller ombytte sandalerne, hvis de ikke passer, efter I har prøvet dem på.