Cykler

Mangler du en cykel? Her i kategorien finder du et bredt udvalg af mange forskellige typer af cykler. Du finder både mountainbikes, el-cykler, racercykler og mange citybikes til damer og herrer.

Spar 25% på alle cykler
Tilbuddet gælder 13.-26. februar

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Når du skal ud og investere i en ny cykel, skal du selvfølgelig købe den, som passer bedst til dig og dine behov. Det er vigtigt, at du beslutter dig for, hvad du skal bruge den til, inden du begynder at søge efter en ny cykel, da det ellers kan være utrolig svært, at samle sig overblikket. Skal du bruge cyklen til korte ture som til og fra arbejde, eller skal den bruges til lange ture i skoven?
Der findes flere cykler, med forskellige formål, og vi har samlet de vigtigste informationer om forskellige cykler nedenfor.

Retrocykel shopper - til de korte ture

En retrocykel shopper, også kaldt damecykel, er perfekt til dig, der cykler kortere ture til og fra arbejde eller når skal på indkøb. Denne cykel har oftest en praktisk kurv foran, hvor du kan putte din taske eller indkøbs poser i. Cyklen skal være stabil og robust, men du behøver ikke mere end 3-5 gear. Sørg også for, at cyklen har indvendige gear og en lukket kædekasse, da det giver mindst mulig vedligeholdelse.

Citybike - allround cyklen

En citybike er god til dig der tager de korte ture til og fra arbejde, men også til dig der tager på de lange ture med familien. Det er en god allround cykel, og dette er den klassiske cykel, både indenfor dame- og herrecykler. Inden du køber denne cykel, skal du sikre dig, at det er en stabil cykel med god komfort, mange gear, gode bremser og lidt bredere dæk Sports- og urbancyklen - Den smarte og behagelige Sports- og urbancyklen kan uden tvivl bruges til de korte ture inde i byen, men er også behagelig at køre på, til de længere ture. Det skal dog siges, at denne cykel også er bygget til, at blive set. Det smarte og stilrene design gør, at det er en af de lækreste cykler at se på.

Mountainbike - til motionisten

Elsker du at få pulsen op, ved at tage lange ture i skoven på et ujævn terræn? En racercykel eller en mountainbike er en let, stabil og robust cykel, med god komfort og mange udvendige gear, som der skal til, når man har en hobby som denne

Elcyklen - til de lange ture

Har du langt til arbejde eller studie, men ønsker stadig at få den daglige motion, skal du vælge en elcykel. Den vil hurtigere kunne bringe dig fra A til B, uden at du behøver at bruge mere energi på det. Med en elcykel får du naturligvis stadig den daglige motion, du skal blot slå motoren til, når du føler, at du har behov for det

 

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies