Cykelhjelme

Alle, der cykler, bør køre med cykelhjelm – og det gælder både børn og voksne. Derfor har vi samlet et stort udvalg af hjelme i forskellige farver, former og størrelser til voksne, børn og babyer.

Populære mærker

Sådan vælger du den rigtige cykelhjelm

Skal du og dit barn til at færdes i trafikken? Så er det vigtigt at investere i en god cykelhjelm. Find den cykelhjelm, der passer bedst til dit barn ved selv at måle dig frem. 

Cykelhjelme til hele familien

En cykelhjelm kan redde liv, så bruger du ikke allerede cykelhjelm, er det på tide at få hjelmen på, og faktisk behøver det slet ikke at være kikset at bruge cykelhjelm.

På Bilka.dk har vi mange smarte modeller, og særligt vores skaterhjelme er populære som cykelhjelme til børn og voksne. Vi har også cykelhjelme til baby, så familiens yngste ligeledes kan være sikre i trafikken, når de sidder bagpå din cykel i cykelstol eller i cykelanhænger. Køb cykelhjelme til hele familien her på Bilka.dk, så I kan cykle sikkert og undgå alvorlige skader. Hjelmen kan pludselig gå hen og være livsnødvendig!

Cykelhjelme på Bilka.dk

Når du køber en cykelhjelm fra Bilka lever den op til CE/EN 1078-standarden, som er en europæisk standard for sikkerhed, der skal opfyldes for cykelhjelme. Det er din garanti for at sikkerheden er i top. Alle hjelme, der sælges som cykelhjelme, skal testes efter denne standard. Du kan derfor med garanti finde en cykelhjelm der passer dig og dine ønsker og samtidig er kvalitetssikrede.

Cykelhjelmen er ikke kun til cykler

En cykelhjelm er vigtig for din sikkerhed, når du bevæger dig ud i trafikken på cykel, rulleskøjter eller skateboard. Skulle uheldet være ude og du pludselig hænger med hovedet over styret, kan en cykelhjelm betyde stor forskel og reducere skader på hovedet.

På Bilka.dk kan du købe en cykelhjelm, som opfylder dine behov. Vi har mange forskellige modeller i smarte designs. Vores cykelhjemle kan både anvendes til cykling, inline skating, rulleskøjter og skateboard og fås i flere forskellige størrelser, så du kan finde en cykelhjelm, der passer dig.

Se også vores øvrige udvalg af cykeludstyr samt vores brede sortiment af både damecykler, herrecykler og børnecykler til børn i alle aldre. Hos Bilka.dk er vi vilde med at cykle – selvfølgelig altid med cykelhjelm – og vi håber, at vores cykelglæde vil smitte af på dig og dine nærmeste, så I kan komme ud i det blå med fart på pedalerne og vind i håret.

Vejledende størrrelsesguide:

  • Ekstra small 47-51 cm
  • Small 51-55 cm
  • Medium 55-59 cm
  • Large 59-63 cm
  • Ekstra large 61-65