Cykellåse

Alle der har prøvet at få stjålet en cykel ved, hvor irriterende det er! Husk derfor at købe en cykellås, når du køber en ny cykel på Bilka.dk. Vi har cykellåse, der passer til alle vores forskellige cykler.

Cykellås – kom tyven i forkøbet

En cykellås er en nødvendighed, hvis du har en cykel og bor i byen – det er det i hvert fald, hvis du gerne vil beholde din cykel og undgå at det er den forkerte, der får fat på den. Det er ikke bare ærgerligt, men ender typisk også med at blive en bekostelig affære, hvis og når du skal anskaffe dig en ny cykel. Der findes heldigvis et væld af låsetyper, der fungerer på forskellig vis, så der er rig mulighed for at blive dækket ind på alle fronter.

  • Kom tyven i forkøbet – og behold din cykel
  • Vælg imellem forskellige typer
  • Flere prisklasser

 

Find en cykellås til din og familiens cykler her på siden, hvor vi har mange forskellige låse og modeller at vælge imellem. Udvalget byder ligeledes på låse i flere prisniveauer, så der findes en cykellås til ethvert behov og budget.

 

Vælg den bedste lås til din cykel

Er du i tvivl om, hvilken cykellås du skal vælge? Hvilken lås, du skal investere i, afhænger af dit behov. Hvis du endnu ingen cykellås har, kan du vælge en cykellås, der skal monteres på cyklen i form af en ringlås. Et af denne låsetypes klare fordele er, at den er nem at anvende. Hvis du fastmonterer en ringlås på din cykel, kan du endvidere supplere med en ekstra lås. Det kunne fx være en kabellås. Ved at kombinere de to kan du dobbeltsikre cyklen, og med kabellåsen kan du spænde cyklen fast til en lygtepæl eller lignende. Læs meget mere om de forskellige låsetyper samt deres fordele og ulemper på siden her.

Du kan for eksempel vælge imellem kliklåse, ringlåse eller bøjlelåse. Vælg en forsikringsgodkendt cykellås, så du ikke er helt fortabt, hvis en ubetænksom cykeltyv stikker af med din cykel.

 

Låsen er vigtigt for forsikringen

At du vælger en god cykellås, kan ikke bare være udslagsgivende for, om tyven tager cyklen med eller ej. Dit valg af lås er også med at til at afgøre, om du kan få udbetalt forsikring, hvis uheldet er ude. Husk derfor, at du skal være opmærksom på, om den cykellås, som du har i sinde at vælge, er forsikringsgodkendt.

 

Forskelle og ligheder på vores cykellåse

Herunder kan du læse samt se, hvad forskellene og lighederne er på de forskellige cykellåse, vi har i vores sortiment. Måske du også kan blive klogere på, hvilken lås, der passer til din cykel og dine behov. Se også vores video-guide, hvor en professionel cykelsmed forklarer forklarer om de forskellige låsetyper.

  • Spirallås/kabellås: En spirallås er eksempelvis god for de små, der eventuelt skal sikre løbehjulet til en lygtepæl, låse legehuset eller lignende. Låsen kan også kaldes for en wirelås, og er ofte en længere type lås.
  • Kædelås: Kædelåse bruges ofte til lidt større køretøjer som eksempelvis scootere. Låsetypen egner sig selvfølgelig også til cykler, hvor vi foreslår en kombi-model.
  • Foldelås: En foldelås er en meget solid lås, der har et højt sikkerhedsniveau. Foldelåsen er nem at folde sammen og fylder stort set ingenting i sammenklappet tilstand.
  • Bøjlelås: En bøjlelås er kendetegnet ved sin u-formede bøjle. Cykellåsen er svær at bryde op, og dermed har den et højt sikkerhedsniveau.
  • Ringlås: En ringlås er en af de mest anvendte cykellåse i landet. Cykellåsen er nem at montere og nem at anvende. Du kan få ringlåse i diverse farver.
  • Kliklås: Kliklåsen minder om ringlåsen, og er derfor også meget anvendt. Til forskel fra ringlåsen, skal man ikke bruge nøgle, når man skal låse cyklen, men kun når der skal låses op.

 

Bestil en cykellås i dag på Bilka.dk

Behold din elskede cykel med en effektiv cykellås, eller vælg flere for supereffektiv tyverisikring. Du kan bestille den hjem her fra siden allerede i dag. Du får desuden ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!