Specialcykler

Her på Bilka.dk går vi meget op i, at alle kan få præcis den slags cykel, de ønsker. Derfor finder du et udvalg af flere varianter, der tilgodeser forskellige behov eksempelvis ladcykler og foldecykler.

Få din cykel samlet

Når du køber en cykel på Bilka.dk, kan du tilkøbe at få den samlet. Så er cyklen klar til brug, når du modtager den.

Derfor skal du vælge en ladcykel

En ladcykel er en praktisk og hyggelig måde at transportere de mindste rundt på. Ladcyklen er blevet mere populær de seneste år og specielt blandt familier, har ladcyklen vundet mange hjerter. Er du på udkig efter en ladcykel?

Specialcykler til enhver smag

  • Specialcykler – praktiske, personlige og noget for sig
  • Samme høje kvalitet fra SCO og PUSH
  • Vælg den cykel, der matcher dine og familiens behov

 

En specialcykel er ideel til dig, som ønsker en cykel, der matcher dine behov 100 %. En trendy bycykel med stort frontlad er til dig, der sætter pris på den simple og praktiske transportform i byen. Det store frontlad gør det nemt at transportere alt fra børn til indkøbsposer samtidig med, at cyklen er nem at håndtere i den travle bytrafik. Det samme gælder den klassiske cykel – i både herre- og dameversionen – der har et mindre lad foran. Denne cykel egner sig også til bykørsel. Leder du i stedet efter en mindre cykel, som ikke fylder i landskabet og som er praktisk at medbringe på ferie? Foldecyklerne er geniale at have med på en båd eller på camping, da de kan foldes sammen og gøres kompakte, så de ikke fylder mere end en taske. Foldecyklerne er en god mulighed for dig, der gerne vil opleve naturen eller en tur til byen, når at bilen er en nødvendighed.

Hvad end du er til en klassisk cykel med lad, en praktisk foldecykel eller en trendy bycykel med et stort frontlad, så finder du det her på siden. Foruden specialcyklerne tæller sortimentet af cykler blandt andet også mountainbikes, racercykler og elcykler. Gå på jagt i udvalget og find din favorit!

 

Sikkerhed, frem for alt på cyklen!

Det bliver uden tvivl meget sjovere og mere sikkert at cykle, når udstyret er i orden. På Bilka.dk finder du alt, hvad hjertet begærer, når det gælder cykeludstyr. Uanset hvilket niveau du cykler på, er sikkerheden frem for alt vigtigst. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af cykelhjelme – både til børn og voksne, så hele familien kan komme sikkert afsted og hjem igen. Foruden cykelhjelmen er udstyr som cykellygter og en god cykelanhænger eller stol vigtige at have i orden, hvis muligheden for en cykeltur med familien byder sig.

 

Bestil specialcyklen på Bilka.dk i dag

Har du fundet det, du søger? Hos Bilka.dk har vi Danmark største vareudvalg, så chancerne er gode for at gøre et godt køb. Vi sørger tilmed for at din bestilling leveres lige til døren, så det er nemmest og mest bekvemt for dig. Cyklen er næsten færdigsamlet ved modtagelse og du kan altid finde hjælp på Bilka.dk til hvordan du samler din cykel.