Cykellygter

Cykellygter er vigtige for din sikkerhed, når du cykler. Husk derfor altid lygterne og hold øje med, at lygterne er i god stand og lyser tilpas kraftigt. På Bilka.dk finder du forskellige typer cykellygter.

Sådan vælger og monterer du cykellygter

Er din cykel lovpligtig, når det kommer til cykellygter? Så kan vores guide og professionelle cykelsmed hjælpe dig med at vælge de rette lygter til cyklen, så du kan blive set i mørket. 

Lygter til forskellige behov og i forskellige prisklasser

Her på Bilka.dk kan du få cykellygter med USB genopladning og/eller med batterier. Vi har enkelte lygter til både foran og bagpå, men også cykellygtesæt. Om du er til montering, hurtig påsætning eller noget tredje, har vi det du leder efter. Du kan også se vores guide omkring cykellygter, der kan hjælpe dig med at vælge de rette cykellygter, og hvordan man monterer de forskellige slags.

Vi har lavet en masse guides, der blandt andet også kan gøre dig klogere på, hvordan du samler din cykel, hvordan du monterer diverse cykeldele og hvordan du vedligeholder din cykel. Vi har tilbehør, der kan give dig den bedst mulige oplevelse på og med din cykel. Tag et kig omkring og sammensæt forskellige typer cykeltilbehør, så du får lige præcis den cykel, du drømmer om.
 

Bredt udvalg af de bedste cykellygter

Det er et lovkrav, at du skal bruge cykellygter inden for den såkaldte lygtetændingsperiode, der varierer fra år til år, i takt med årets gang. Du kan dog godt regne med, at det er en god idé at få anskaffet dig de rette cykellygter, inden efteråret for alvor melder sin ankomst, for pludselig bliver det hurtigt mørkt om aftenen, og så må du ikke længere køre uden lys på. Fordelene ved at vælge cykellygter fra Bilka.dk er:

  • Få et sæt af godkendte lygter til din cykel
  • Kraftfulde lygter med lang tids holdbarhed, så du altid kan ses af andre trafikanter
  • Du får mulighed for at køre både morgen og aften og i alt slags vejr frem for at skulle droppe cyklen, når det er mørkt udenfor

 

At cykle til og fra dine aktiviteter i hverdagen er alletiders måde at bevare en god form og at få masser af frisk luft. Det kan måske virke fristende at lægge cyklingen på hylden, når det bliver koldere og mørkere i vejret, men vi vil alligevel opfordre dig til at overveje turen på jernhesten, der er god for både din krop og for din pengepung. Her kan du med fordel overveje at investere i en el-cykel, der fungerer som et alternativ til bilen. Derudover får du med en el-cykel mulighed for hurtigt at komme fra A til B uden for meget sved på panden.

Husk dog altid cykellygterne, når det er mørkt eller tåget udenfor. I vores sortiment har du adgang til mange forskellige modeller fra kendte mærker som SCO og PUCH, og du har således ingen undskyldning for ikke at få de lovpligtige cykellygter med dig på farten.
 

Gode cykellygter for enhver smag

Det skal være nemt at huske cykellygterne om morgenen, inden du tager afsted, og derfor har vi flere forskellige typer af cykellygter at vælge imellem i vores udvalg. Vi har både cykellygter, der monteres fast på cyklen, hvor de kan sidde permanent, samt cykellygter, der kan klikkes af og på efter behov, og som du derfor har mulighed for at tage med dig, når du låser din cykel og går indenfor. Hvad du skal vælge, er i høj grad en smagssag, så vælg frit den løsning inden for cykellygter, der appellerer mest til dig.

Se eksempelvis de smarte USB lygter, der nemt monteres på cyklen og kan lades op via USB. Er du til mere klassiske cykellygter med udskifteligt batteri, finder du også et udvalg af disse på Bilka.dk.
 

Bestil dine cykellygter online hos Bilka.dk

Når du har fundet de cykellygter, der skal få dig godt igennem efterårets og vinterens mange cykelture, kan du bestille dem hjem med det samme. Bestil i dag, og modtag dine cykellygter inden længe!