Elcykler

Elcykler er blevet meget populære de seneste år, og det er bestemt ikke uden grund. Elcykler gør det nemlig både nemmere og hurtigere at cykle. På Bilka.dk fører vi elcykler til både damer og herrer, hvor du kan finde din ideelle elcykel i vores store sortiment.

 

Få din cykel samlet

Når du køber cykel hos os i dit hypermarked eller på Bilka.dk, kan du få din cykel samlet. Vælg mellem onlinesamling eller butikssamling, så din cykel er klar til brug, når du modtager eller henter den.

Prøv en elcykel hos Bilka

Hos Bilka er vi glade for cykler og forstår vigtigheden af at prøvekøre en elcykel, før man træffer den endelige beslutning, og derfor tilbyder vi altid muligheden for at teste vores elcykler i butikken. Når du besøger dit lokale Bilka hypermarked, kan du nemt og bekvemt prøve en elcykel. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at assistere dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om vores brede udvalg af elcykler.

Vi tror på, at den bedste måde at finde den perfekte elcykel på, er ved at opleve den på egen krop, og derfor opfordrer vi dig til at tage en testtur, så du kan føle komforten, effektiviteten og køreglæden ved en elcykel.

SCO's elcykel-display: CYCLEPLAY

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til elcykler

En elcykel er en investering i dit velvære og helbred

En elcykel er et godt alternativ til en traditionel cykel, da det med en elcykel er nemt at komme frem i verden uden at få sved på panden og røde kinder.

Selvom de traditionelle cykler uden motor stadig dominerer bybilledet, så er det et faktum, at de elektriske cykler, også kaldet elcykler, finder frem til flere og flere danske cykelskure i disse år. De er nemlig et fleksibelt og nemt transportmiddel for de fleste mennesker.

 

Fordele ved elcykler

I dag kan man nærmest ikke kigge på ny cykel uden at overveje en elcykel. Den elektriske cykel byder nemlig på et væld af fordele:

  • Perfekt kombination af frisk luft og motion.
  • Tidsbesparende transportform (sammenlignet med den traditionelle cykel).
  • Spar på kræfterne.
  • Undgå bilkøer.


Med en elcykel får du altid medvind på cykelstierne. Du slipper for myldretrafikken, og du er ikke afhængig af at vente på en bus, for du kan selv bestemme, hvornår du vil hoppe op på cyklen. Ønsker du at tage del i de mange fordele, så bestil en elektrisk cykel på Bilka.dk.

Hvorfor skal du vælge en elcykel?

Der er mange gode grunde til at vælge en elcykel. Det er både en effektiv og smart transportmiddel, der kan bruges af alle aldersgrupper. Læs om de mange fordele i guiden her. 

Kom hurtigt frem med en elcykel

Står din gamle cykel og samler støv i skuret, fordi du ikke kan overskue tanken om at skulle cykle i modvind eller cykle op ad den stejle bakke? I så fald bør du investere i en elcykel med for- eller baghjulsmotor, som gør det både lettere og hurtigere at cykle.

Du slipper i øvrigt for at møde svedende op på din arbejdsplads, idet du ikke skal bruge lige så mange kræfter, som du plejer. Derudover kan du suse lige igennem morgen- og eftermiddagstrafikken uden de store problemer.

 

Typer af el cykler

Elcykler fås i forskellige typer, så du kan finde den elcykel, der passer bedst til dig. Nogle af de forskellige typer er:

 

De forskellige typer af el cykler gør, at du kan finde den el cykel, der passer bedst til dine behov og det terræn, du oftest kører i. Det store udvalg af elcykler gør, at du har bedre mulighed for at finde den el cykel, der hjælper dig bedst muligt med at komme fra A til B.

 

 

Und dig selv den bedste elcykel

For at finde den bedste elcykel efter dine krav og behov, er du nødt til at dykke ned i vores udvalg og vurdere, hvilke elcykler der opfylder dine ønsker. Du kan sidenhen sortere nogle af de mindre interessante elcykler fra, så du til sidst kun står tilbage med én elektrisk cykel.

Dit valg af elcykel bør ikke kun tage udgangspunkt i dine krav og behov, men også din økonomi, som helt naturligt spiller en vis rolle. Jo flere krav, du har til elcyklen, jo dyrere vil elcyklen ofte også være. Du ka' få flere informationer om Bilkas elcykler ved at læse vores guides om elcykler.

 

 

Bestil en ny elcykel på Bilka.dk

Uanset om du er ung eller gammel, kan du helt sikkert finde en interessant elcykel på Bilka.dk, hvor vi præsenterer dig for et stort udvalg af elcykler af højeste kvalitet. Hos Bilka.dk tilbyder vi også et stort udvalg af cykeltilbehør.

Står du og mangler et nyt batteri eller en lader til din elcykel, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige, da vi fører et stort udvalg af batterier og ladere til elcykler. Derudover kan du gøre en god handel på en ny cykelhjelm eller nye cykellygter, så sikkerheden er i top.

 

Find en SCO el cykel på Bilka.dk

I vores cykelsortiment finder du et kæmpe udvalg af praktiske og flotte almindelige cykler og elcykler til børn og voksne fra det kendte mærke SCO. Læs mere om SCO brandet og deres cykler