Cykeltilbehør til børn

Bilka tilbyder farverigt cykeltilbehør til børn. De mange farver og figurer tilfører leg og fantasi til det at være sikker i trafikken til børn i alle aldre her på siden.

Vælg den rigtige cykelhjelm

Læs hvordan du måler hovedet til den rette cykelhjelm. Du kan også lære om hvordan den skal sidde, så dit eller dit barns hoved er beskyttet.

Vælg den rigtige børnecykel

Brug vores størrelsesguide til at finde den rigtige cykel til dit barn. Det er vigtigt at cyklen passer, så dit barn får mest glæde ud af den.

Sejt cykeludsyr til børn med fokus på sikkerhed

Her på siden finder du et stort og bredt udvalg af sejt og sikkert udstyr til cykelturene for de små. Skal dit barn for eksempel cykle, når det er mørkt, har vi reflekser i forskellige former og farver, og vigtigst af alt cykellygter, der kan sikre synlighed i trafikken. Sikkerhed er nemlig både at være synlig, at blive hørt og at cyklen også er sikret, når den ikke bliver brugt – ligesom det er at sikre den lille cyklist. Der findes mange gode grunde til at have tilbehøret i orden. Blandt andet at:

  • man er synlig i trafikken
  • man er sej i skolegården
  • man er sikker på sin cykel

 

Udover tilbehør som reflekser og cykellygter, har vi også andet forskelligt udstyr, der kan gøre andre opmærksomme på dit barn i trafikken som for eksempel båthorn og ringeklokker i smarte farver og figurer. Denne type udstyr øger ikke kun sikkerhed, men fungerer også som pynt på cyklen, så der kan blive givet ekstra skolegårds-credit.

 

Husk cykelhjelmen

En cykelhjelm må man aldrig undervurdere, og det er vigtigt for både voksne og børn at benytte sig af en. Vi har flere forskellige cykelhjelme til børn, der kommer i flotte farver og med seje motiver. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjelm, der passer til dit barn, så tag et kig på vores guides. Der findes nemlig nogle helt gængse regler, der kan sikre, at du får den bedste hjelm-størrelse til dig og dit barn.

 

Udstyr til Disney fans

321Go! er ikke det eneste brand, vi forhandler her på siden. Vi har nemlig også en masse fint udstyr med Disney kendinge på. Eksempelvis kan du få Frozen eller Cars cykelhandsker, drikkedunke og båthorn. I vores cykelsortiment finder du cykler i samme tema, og dermed kan dit barn få et fuldendt Disney look på cyklen. Så om det er prinsesser eller hurtige biler, der hitter, så finder ud det her.