Cykelskærme

Når regnen siler ned, og du skal ud på landevejene, kan det være en super god idé at investere i en cykelskærm. Vi har cykelskærme til flere slags cykler og i forskellige størrelser.

Find den rette cykelskærm for dig

Cykelskærmen skærmer af for mudder, sjask og pytter på vejen, og med den på cyklen kan du beskytte dit tøj mod at blive drivvådt og beskidt. Skærmen beskytter ikke mindst også dine cykelhjul. Du kan vælge imellem både for- og bagskærme – eller bruge begge dele for den mest optimale beskyttelse. Alternativt kan du vælge et sæt, der består af både for- og bagskærme.

En cykelskærm er ikke altid en integreret del af en cykel, og derfor har vi et bredt udvalg af skærme til flere slags cykler - herunder mountainbikes – i forskellige størrelser, så vi tør godt garantere, at der findes én, der passer til din cykel og dine behov.

Ofte findes mountainbikes og racercykler uden skærme, da det skærm-frie look er en del af cyklernes design. Nogen citybikes og flexi-cykler er eksempelvis også designet uden skærme for at se mere sporty ud. Dog er der mange, der alligevel ønsker at montere skærme, og derfor har vi gjort det muligt med et bredt sortiment.

Mulighederne er mange, når man skal vælge skærm til sin cykel. Det er de fordi, der findes mange forskellige cykler, der alle har forskellige steltyper og hjulstørrelser, som har betydning for, hvilke skærme man kan montere på cyklen. På vores cykler uden skærme, har vi tilføjet anbefalet tilbehør, så du kan se, hvilken skærm, der passer til din nye cykel. Køb din cykelskærm online på Bilka.dk.

Hvordan monterer man skærmene på sin cykel?

For nogen kan det virke uoverskueligt at skulle pille alt for meget ved cyklen. Vi har forsøgt, at gøre det så overskueligt som muligt med forskellige video-guides, hvor du får vist step-by-step, hvordan du skal gøre - og ikke mindst hvor hurtigt det kan gå.

Mangler din nye cykel også en bagagebærer, så finder du også flere forskellige slags her på Bilka.dk. Når du står med din nye bagagebærer, og du skal til at montere den, så gå ikke i panik. Vi har nemlig lavet en video-guide til, hvordan du monterer den. Find den i vores cykel-guides.