18 tommer cykler

Udforsk vores udvalg af pigecykel 18 tommer eller drengecykel 18 til dit barn her på siden. Fælles for udvalget er den gode pris, smarte design og høje kvalitet. Se for dig selv på Bilka.dk, og køb her i dag.

Smart, kvalitets 18 tommer cykel til dit barn

På Bilka.dk ved vi, hvor svært det kan være at navigere rundt i de forskellige størrelser, når det kommer til at finde den rette cykel til dit barn. Vores sortiment af cykler på 18 tommer passer til børn i alderen 5-7 år, som svarer til en højde mellem 110-125 centimeter.

Fordi der er så forskelligt, hvor høj eller lav børn er i forhold til deres alderen, er det derfor bedst at gå efter, hvor høje de er. For at være på den sikre side i forhold til størrelse kan du med fordel også måle dit barns skridtlængde. Ved denne størrelse skal deres skridtlængde være omkring 52 cm. 

Da en 18 tommer cykel anses for at være dit barn første rigtige cykel, er det også vigtigt, at du vælger den rette. På Bilka.dk har vi både seje cykler til drenge, pæne cykler til piger, unisex, så du kan finde dit barns drømmecykel.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en 18 tommer cykel?

Når du skal finde den rette cykel, er det vigtigt, at du vælger en cykel til dit barn, hvor sikkerheden er i orden. Samtidig skal den være robust, så den kan holde til lidt af hvert. Det er også vigtigt, at den har en kædeskærm, så der ikke kan komme ting eller andet i klemme. Vores 18 tommer cykler på Bilka.dk leveres delvist samlet, men du skal være opmærksom på at spænde alt efter, så barnets cykel er 100% klar til at køre på.

Et andet lille fif er, at du skal skrive stelnummeret ned på cyklen. Det er i tilfælde af, at den skulle blive væk, hvor du på den måde har identifikation på, at cyklen tilhører dig. Find andre cykler til hele familien på Bilka.dk allerede i dag, og bliv godt kørende.