16 tommer cykler

Når dit barn nærmer sig alderen, hvor de snart kan smide støttehjulene, kræver det også den helt rette cykel, som dit barn bliver vild med. På Bilka.dk har vi et spændende udvalg af børnecykler på 16 tommer. Gå på opdagelse her på siden, og køb favoritten i dag.

Udvælg den helt rigtige 16 tommer cykel til dit barn

Det med at finde den rigtige stelstørrelse på dit barn kan være noget af en udfordring. Der er nemlig flere faktorer, som spiller ind. En 16 tommer cykel vil være ideel til børn i alderen 3-5 år, som er omkring 105-115 cm høje. Det er et godt målepunkt i forhold til at finde den rette størrelse. Du kan med fordel også måle dit barns skridtlængde, som ved denne størrelse cykel skal være omkring 45 cm.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken størrelse cykel du skal vælge til dit barn, har vi lavet en guide: Sådan vælger du den rigtige cykel, som du kan læse. Her på siden finder du både seje drengecykler, fede pigecykler og unisex cykler, der egner sig til alle. Lad selv dit barn se mulighederne, så barnet kan vælge sin nye cykel.

Bliv godt kørende på en cykel på 16 tommer

Når barnet bliver ældre og ældre, jo større krav stilles der til en cykel. Det er nemlig, at den opfylder dit barns behov, og at sikkerheden er i orden. På Bilka.dk får du vores smarte modeller af børnecykler på 16 tommer med eller uden støttehjul. Det kommer helt an på dit barn niveau, hvor støttehjulene kan tages af og på efterhånden, som de bliver bedre. Husk også vores gode cykellygter og en holdbar cykelhjelm, så dit barn kan færdes sikkert.

En ide, når du køber en ny cykel, uanset om det er til børnene, mor eller far, er, at du noterer stelnummeret ned. På den måde kan du altid dokumentere, at det er din cykle i tilfælde af, at den skulle blive stjålet. Derfor skal du selvfølgelig også huske at montere en god cykellås. Det finder du på Bilka.dk sammen med dit barns 16 tommer cykel. Bestil cykel og udstyr dertil i dag.