Cykelstole

Hav nemt dit barn eller din baby med på cykelturen med en cykelstol. Her på siden finder du cykelstole, der kan monteres på både stel og bagagebærer.

Bredt udvalg af cykelstole

Har du børn, og bruger du ofte din cykel som transportmiddel, så er det rart at kunne have dit barn med på farten – også før barnet selv lærer at cykle. Er dit temperament ikke til en klassisk cykeltrailer bagpå eller foran cyklen, så er en cykelstol måske et bedre valg. Her på siden finder du både cykelstole til baby og cykelstole til lidt større børn i børnehavealderen. Når din baby selv kan sidde op og holde sit eget hoved, så kan du have dit barn med på farten. Du finder også cykelstole, hvor dit barns dukke kan være i.

Mulighederne er mange, og valget er dit, og med vores udvalg af cykelstole fra kendte mærker som blandt andet POLISPORT, er du garanteret en cykelstol af høj kvalitet og med sikkerheden i orden. På denne side præsenterer vi dig for et stort udvalg af cykelstole, som lever op til selv de strengeste krav til såvel kvalitet som sikkerhed. Du kan nemt og sikkert bestille en cykelstol via vores brugervenlige webshop, som er tilgængelig døgnet rundt.

 

Gør hverdagen lettere med en cykelstol

En cykelstol er en uvurderlig investering for dig, som nyder at cykle og gerne vil kunne fragte dit barn til og fra børnehaven eller vuggestuen. Cykelstolen er nemlig med til at sikre, at dit barn kan sidde rart og trygt under hele turen. Drømmer du også om at cykle med din lille guldklump? Så forkæl dig selv med en sikkerhedsgodkendt cykelstol fra vores store udvalg.

Som forbruger kan du vælge mellem to typer af cykelstole, henholdsvis frontstole og bagstole. Der er fordele og ulemper ved begge typer, hvorfor det er en individuel sag at vurdere, hvilken løsning der er bedst. På Bilka.dk forhandler vi begge typer af cykelstole, således at du kan vælge lige præcis den type cykelstol, som du synes bedst om.

 

Hvilken cykelstol skal jeg vælge?

I dit valg af barnesæde til cyklen kan du med fordel lægge vægt på vigtige kriterier som komfort, sikkerhed og design. Med vores store udvalg af barnesæder til cykler skulle der være en god chance for, at du kan finde en passende cykelstol.

Vi har cykelstole, der passer på både damecykler, herrecykler og elcykler, så uanset hvilken cykel du ejer, kan du finde en passende cykelstol online her i sortimentet. Derudover har vi lavet guides til, hvordan du monterer din cykelstol på stellet og hvordan du monterer den på bagagebæreret.

 

Bestil den ønskede cykelstol på Bilka.dk

Står du og mangler en ny og sikker cykelstol, så kan vi glæde dig med, at vi fører et stort udvalg af cykelstole fra kendte mærker.  Du kan lige nu vælge mellem en lang række børnesæder, som forhandles til overkommelige priser. Foruden et stort udvalg af cykelstole kan vi byde ind med en verden af cykelcomputere, cykellåse og meget andet udstyr til cyklen. Du bør i samme ombæring udforske vores udvalg af cykeltilbehør til børn.

Alt i alt kan dit barn sidde trygt og komfortabelt under hele turen i en cykelstol, imens I suser afsted. Tag et kig her på siden, find din foretrukne cykelstol, og bestil den hjem med bare få klik med musen.