Cykelpumper

Med en god cykelpumpe kan du hurtigt komme på farten igen hvis din cykel mangler luft. Her på siden finder du både almindelige cykelpumper og cykel-fodpumper til en god pris.

Stort udvalg af cykelpumper

Er dine cykeldæk altid flade, når du allermindst har tid til at pumpe dem? Så har du her på siden mulighed for at have en god cykelpumpe lige ved hånden og på dem måde hurtigt få luft i dine dæk igen. I mange større byer er der offentlige cykelpumper nærmest på hvert gadehjørne, men har du ikke en cykelpumpe i nærheden, er det en god idé at investere i en cykelpumpe, som du hurtigt kan finde frem, når du har brug for luft i dækkene.

Her på siden finder du forskellige typer af cykelpumper - alle til en pris, der er til at betale. Udvalget består af alt fra almindelige cykelpumper til fodpumper og CO2 pumper. Dermed er der en pumpe for alle, afhængigt af hvordan man foretrækker at pumpe sin cykel.

 

Fordele og ulemper ved de forskellige cykelpumper

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man foretrækker at pumpe sin cykel eller andre dæk. Dog findes der helt gængse fordele og ulemper ved nogle forskellige typer af pumper, som du kan læse herunder.

  • Fodpumpe: En af de klare fordele ved denne pumpetype er, at den er behagelig at bruge. De kræfter, man bruger til at pumpe cyklen, kommer fra benene, og dermed er det ikke nær så hårdt som en en almindelig pumpe. En ulempe kan være, at fodpumpen fylder en del, og dermed mest hører til i skuret eller på værkstedet.
  • Almindelig pumpe/mini-pumpe: En af fordelene ved denne type er, at du kan have den med på cykelturen og dermed nemt pumpe luft i dækkene, hvis de trænger. En ulempe kan dog være, at det kan være hårdt og tage lang tid at pumpe et helt dæk.
  • CO2 pumpe: En af fordelene ved denne type pumpe er, at den er handy og hurtig. På få sekunder kan du "skyde" luft i dækkene og cykle videre. En ulempe derimod er, at luften ikke bliver i dækkene som hvis du brugte en fodpumpe eller almindelig pumpe.
     

Mangler du også en ny cykel?

Vi har både damecykler, herrecykler og børnecykler samt mountainbikes, racercykler og elcykler i sortimentet, ligesom at du også kan finde cykeludstyr. Kør den nye sæson i møde med spritnyt udstyr og en lækker cykelpumpe, der gør dig køreklar på nul komma fem.