Batterier til elcykler

Med en elcykel får du hjælp til at komme fremad med en motor og et genopladeligt batteri. Vi anbefaler, at du oplader batteriet hver dag for at forlænge dets levetid og sikrer du har nok strøm på.

VEDLIGEHOLDELSE OG OPLADNING AF BATTERI TIL ELCYKEL

Få tips til, hvordan du forlænger levetiden på elcyklens batteri, så du kan nyde godt af den i mange år. Der er nemlig flere faktorer, du skal være opmærksom på, som du kan have indflydelse på. 

Guides til elcykler

Du kan læse meget mere om elcykler, motor og batterier inde på denne side, vi udelukkende har dedikeret til guides om elcykler. Du vil blive meget klogere på denne fantastiske transportmiddel, inden du gør din investering. 

Batterier til elcykel – bliv godt kørende

Når du køber en elcykel fra SCO her på Bilka.dk, får du en elcykel, der kører på vores motor- og batterisystem, SPES. Batterierne i dette system er aftagelige, og derfor nemme at tage med ind og lade op. Det er en stor fordel, da det anbefales, at du oplader dit batteri til din elcykel hver dag. På den måde kan du ikke bare forlænge dets levetid, men du er dermed også sikker på, at cyklen er klar til din næste cykeltur.

  • Oplad batteriet hver dag med en lader
  • Forlæng levetiden
  • Vælg imellem forskellige batterityper

Du finder et bredt udvalg af batterier til elcykler her på siden, hvor du kan bestille lige det, der passer til netop din elcykel og dit behov, med det samme.
 

Hvilket batteri til elcyklen skal jeg vælge?

Her på Bilka.dk har vi forskellige batterier og ladere til el-cykler. Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en ny lader eller et nyt batteri? Læs med og bliv klogere på de forskellige muligheder.

Ydeevnen for et batteri udregnes ved at tage ampere (AH) x volt (V).

Vi har flere forskellige batterier med forskellige ydeevner, som du kan læse mere om herunder:

  • 6,6 AH, 7,8 AH og 9,6 AH: Vi har tre forskellige batterier, der alle har samme form, men forskellige ydeevner. Alle batterier passer til vores E-Basic cykler, der kommer med et batteri på 6,6 AH – så ønsker du bedre ydeevne kan du frit skifte til enten et 7,8 AH eller 9,6 AH batteri.
  • 8,8 AH: Flere af vores el-cykler kommer med 8,8 AH batterier. Batterierne er en del af vores motor-og batterisystem, SPES. Du kan få batteriet til bagagebærer og stel.
  • 11 AH og 13 AH: Vores Premium el-cykler kommer med 11 eller 13 AH batterier. Batterierne har høj ydeevne, og er også en del af vores motor-og batterisystem, SPES.
  • 16 AH: Vores Premium E-Trekking i henholdsvis dame og herre model kommer med et 16 AH batteri. Batteriet medhjælper til en køreafstand på 180 km. pr. opladning, og er derfor det batteri i sortimentet, der har højeste ydevne.
     

Vælg den rigtige lader

En lader til batteriet er en nødvendighed, og en vigtig del, hvis man ønsker et langtidsholdbart batteri. Som huskeregel bør du oplade dit batteri hver nat, eller en gang dagligt, da det på den måde holder længst tid. Inden du køber din nye lader, skal du være opmærksom på, at der findes tre forskellige typer. De findes nemlig med 1, 3 eller 4 pinde – og du kan få alle slags her på Bilka.dk.

Hvis du ønsker flere råd og mere vejledning, kan du læse eller se vores guides til, hvordan du kan vedligeholde og lade dit batteri, og på den måde også blive klogere på, hvilket batteri der passer til dig. Køb både batteri og lader her på Bilka.dk i dag!