Cykelkurve

Rummelige cykelkurve er et absolut must til cykel, som giver dig ekstra plads til eksempelvis din taske. Her på siden finder du et væld af forskellige cykelkurve til både børn og voksne.

Sådan monterer du din cykelkurv

Mangler du ekstra plads til cyklen, så kan du nemt få det med en cykelkurv. I denne guide vil vores professionelle cykelsmed vise dig, hvordan du kan montere forskellige type cykelkurve både på styret og bagagebæreren. 

Hvorfor en cykelkurv?

Kender du det, når man har en ekstra taske eller pose med på cyklen, men ikke noget sted at sætte den? Det samme gælder ofte for indkøb af dagligvarer - der er sjældent plads nok på det ellers funktionelle transportmiddel. En rummelig cykelkurv er et absolut must til din cykel. Den kan netop afhjælpe dig med pladsmanglen, når du har pakket lige rigeligt. Vælg mellem front- og bagmontering eller måske begge dele? Her på siden finder du et væld af forskellige cykelkurve både til børn og voksne. Find den perfekte cykelkurv til din cykel, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk.

 

Stort udvalg af cykelkurve

Cykelkurven er den slags tilbehør, der må betegnes som næsten uundværligt, når først du er blevet vant til at bruge den. Plejer du altid at bære alt på ryggen, vil du med en rummelig cykelkurv hurtigt opleve, at cykelturen bliver nemmere og mere behagelig. Samtidig slipper du for at slide på din ryg og i stedet nyde cykelturen. En cykelkurv til foran på cyklen kan indeholde både stort og småt - og ofte mere end du tror. Men har du også en kurv på bagagebæreren, er du med sikkerhed dækket ind. Der er mange gode grunde til, hvorfor en cykelkurv er et must.

  • Slip for at belaste ryggen med tunge tasker
  • Klar dagligvareindkøbene på din cykeltur
  • Fuldend din cykel med en funktionel men stilsikker kurv


Hos Bilka.dk har vi kurve til både styr og bagbagagebærer, så du kan få god plads til at fra indkøb til tasker på farten. Sortimentet tæller cykelkurve, der kan passe på herrecykler, damecykler og børnecykler. På den måde kan alle bære en større eller mindre del af bagagen, når I er på tur hele familien. Vælg mellem cyklekurve i stål, aluminium og plastik med print til de mindste. Du kan med andre ord vælge den cykelkurv, der passer bedst til din cykel og stilmæssige præferencer.

 

Mangler du andet cykeludstyr?

En kurv til din cykel er blot en brøkdel af, hvad du kan få af smart, funktionelt udstyr til cyklen. Her på siden har vi samlet et udvalg af alt det, et cykelhjerte måtte begære. Har du brug for mere plads, end hvad en cykelkurv kan bidrage med? En god cykelanhænger eller trailer har både plads til to børn samt dagligvarer. Så kan du på den måde slå to fluer med ét smæk - hente børn og handle ind i på en gang. Tag et kig på det brede udvalg af alt som cykelhjelme, cykellygter og cykellåse.

 

Bestil kurv til cyklen på Bilka.dk

Du kan, når det passer dig, bestille de varer hjem, du står og mangler, online her på siden. Så snart bestillingen er gået igennem, skal vi nok sørge for, at dine varer leveres på din adresse, hvis det er ønsket. Så kan du hurtigt blive godt kørende - nu også med oppakning.